Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΧΟΥΝ, ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΦΘΗΝΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ


Αντώνης Δελλατόλας σε μήνυμα με νόημα: Τα πήραν και άλλοι από τον Κυριακίδη την επίμαχη περίοδο!


ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΚΙΝΟΥΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ;
Στην αντεπίθεση περνά ο γνωστός εκδότης Αντώνης Δελλατόλας μετά την κλήση του για κατάθεση από την ανακρίτρια σχετικά με το έμβασμα από τον καταζητούμενο σήμερα Πέτρο Κυριακίδη. Η απάντηση του κυρίου Δελλατόλα πρέπει να σημάνει συναγερμό στις ανακριτικές αρχές και την δικαιοσύνη διότι αποκαλύπτει ένα τεράστιο θέμα: Αυτοί οι λογαριασμοί έπρεπε να είναι δεσμευμένοι υπέρ του δημοσίου! Εδώ πλέον υπάρχει μείζον θέμα, αφού κάθε Ευρώ που (δεν θα έπρεπε να) χάνεται ζημιώνει άμεσα το Ελληνικό δημόσιο και οι ευθύνες είναι τεράστιες.
Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΔΕΛΛΑΤΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ!
Σύμφωνα με τον κ. Δελλατόλα: «Το ποσό των 500 χιλιάδων ευρώ παρέλαβα -ως τελευταία δόση- σε εκτέλεση συμβολαίου που είχα ήδη υπογράψει στις 20-1-2011, σε χρόνο προγενέστερο των δικαστικών ερευνών και στο πλαίσιο της συγκεκριμένης συμβατικής υποχρέωσης. Για το σύνολο του τιμήματος του Συμβολαίου έχει ήδη από το 2011, καταβλήθηκε και εξοφλήθηκε πλήρως ο ανάλογος φόρος.
Το ποσό αυτό διαβιβάστηκε στο λογαριασμό μου με πρωτοβουλία της τράπεζας, δίχως την παραμικρή δική μου παρέμβαση. Aλλωστε ο εν λόγω λογαριασμός του Πέτρου Κυριακίδη όταν έγινε το έμβασμα πριν ένα χρόνο δεν ήταν δεσμευμένος.
Μόλις πληροφορήθηκα πρόσφατα τις έρευνες της Δικαιοσύνης για εμβάσματα που έγιναν από λογαριασμούς του Κυριακίδη, όταν η έρευνα για την Proton Bank βρισκόταν σε εξέλιξη πριν ένα χρόνο, επισκέφθηκα προσωπικά την ανακρίτρια και ζήτησα να ενημερωθώ και να παράσχω κάθε εξήγηση που θα ήταν χρήσιμη στις δικαστικές αρχές.
Για το λόγο αυτό ήδη έχω απευθυνθεί στο γραφείο του συνηγόρου μου Νίκου Κωνσταντόπουλου που έχει αναλάβει κάθε απαραίτητη ενέργεια προκειμένου να συνδράμω τις δικαστικές αρχές.
Επιπλέον, εκτός από μένα και δεκάδες άλλοι την ίδια περίοδο είχαν εισπράξει ποσά από τους λογαριασμούς Πέτρου Κυριακίδη σε εκτέλεση διαφόρων συμβάσεων είτε επρόκειτο για μέσα μαζικής ενημέρωσης, είτε για προμηθευτές, είτε ποσά για μισθοδοσία εργαζομένων.
Το έμβασμα των 500 χιλιάδων ευρώ, επαναλαμβάνω, είναι ποσό που μου ανήκε από τη σύμβαση πώλησης ποσοστού της εφημερίδας «Το Ποντίκι» και το οποίο σε εκτέλεση αυτής της σύμβασης ήταν οφειλόμενο.
Αλλωστε, δεν είναι το μόνον μέσο μαζικής ενημέρωσης που συνήψε σύμβαση με τον Πέτρο Κυριακίδη καθώς ανάλογες και μάλιστα προγενέστερες συμβάσεις έχουν συναφθεί με πολλά άλλα ΜΜΕ (Espresso, Athens News, City Press, Σφήνα και Ισοτιμία, τα περιοδικά Free, Olive, Jolie, Μπομπ Σφουγγαράκης, τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash, τα κανάλια τοπικής εμβέλειας Sport TV και Κανάλι 10, την Πήγασος Εκδοτική, την ΧΚ Τεγόπουλος (Ελευθεροτυπία), την Εφημερίδα Veto, το περιοδικό Επίκαιρα, τις Εκδόσεις Λιβάνη).
Η οποιαδήποτε άλλη αναφορά για το εν λόγω θέμα δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα και δεν με αφορά. αλλωστε η χώρα είναι μικρή και η πορεία ενός εκάστου γνωστή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου