Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ................


Χρυσοθήρες, κυβέρνηση, Δήμος, Μπόμπολας, ξεπουλημένοι συνδικαλιστές και Χρυσή Αυγή...«Ο χρυσός μας ενώνει»


skouries-xa
Είχαμε περιγράψει σε προηγούμενη ανάρτηση την συνδικαλιστικά πρωτότυπη συγκέντρωση στη Μεγάλη Παναγιά που οργανώθηκε από την εταιρεία Ελληνικός Χρυσός για να στηρίξει την ‘επένδυση’ καθώς και τα όσα τραγελαφικά την συνόδεψαν.
Σε επόμενη ανάρτηση (ΤΟ ΒΗΜΑ: «Σκουριές» στην ενημέρωση…) είδαμε πώς παρουσιάστηκε η συγκέντρωση αυτή από ΤΟ ΒΗΜΑ που διένειμε προπαγανδιστικό ‘εφημεριδάκι’ αφιερωμένο στην παρουσίαση της συγκέντρωσης αυτής, χωρίς βέβαια να γράψει ούτε λέξη για την τεράστια συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη εναντίον της καταστροφής της Χαλκιδικής.
Φαίνεται όμως ότι δυστυχώς η κατρακύλα δεν έχει πάτο...

Στους ‘εκπροσώπους του επιστημονικού, συνδικαλιστικού και πολιτικού χώρου’ που στήριξαν τη συγκέντρωση αυτή σαν ομιλητές(Άδωνις Γεωργιάδης – Μάκης Βορίδης από τη ΝΔ, Εύη Χριστοφιλοπούλου από το ΠΑΣΟΚ, Ηλίας Ζαφειρόπουλος από την ΟΑΚΚΕ, Άγγελος Πράτσας, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χαλκιδικής κ.ά.), έρχονται σήμερα να προστεθούν καινούργιοι υποστηρικτές ‘των εργαζομένων’: Ηλίας Κασιδιάρης, Πολύβιος Ζησιμόπουλος και Αντώνης Γρέγος, βουλευτές της Χρυσής Αυγής…
Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Υπογειτών Άγγελος Δεληγιόβας και ο Γραμματέας Γεώργιος Αρβανίτης τους επισκέφθηκαν στα γραφεία της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής όπου «τους υποδέχτηκαν με θέρμη», όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα της ναζιστικής οργάνωσης.
«Ο χρυσός μας ενώνει», ήταν ένα από τα συνθήματα της συγκέντρωσης της εταιρείας. Πράγματι, ο χρυσός τους φέρνει όλους πιο κοντά: Χρυσοθήρες, κυβέρνηση, Δήμο, Μπόμπολα, ξεπουλημένους συνδικαλιστές και Χρυσή Αυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου