Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Γ.ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ


Γ. ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ: ΠΟΙΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ;

● Τυχοδιώκτες, δημοκόποι, δημαγωγοί, ψεύτες,...
διαπλεκόμενοι, λαοπλάνοι, καιροσκόποι, απατεώνες, τοκογλύφοι, προδότες, αποστάτες, καθάρματα, λιγούρια, πεινασμένοι, δοσίλογοι, αναξιόπιστοι, λαοκτόνοι, επικίνδυνοι, φοροφυγάδες, ανώμαλοι, διεστραμμένοι, φελλοί, μιάσματα, άβουλοι, άτολμοι, άνευροι, ανέραστοι, ανθρωπάκια, λαμόγια, νεκρόφιλοι, σαλτιμπάγκοι, ανδρείκελα, φαιδροί, ανίκανοι, άχρηστοι, ανεπαρκείς, δυνάστες, κόλακες, νενέκοι, προσκυνημένοι, ξενόδουλοι, ξενόφερτοι, γερμανοτσολιάδες, ταγματασφαλίτες, μελανοχίτωνες, ρουφιάνοι, είναι μεταξύ αυτών που κυβερνάνε στην εποχή μας αυτόν τον πλανήτη. Δυστυχώς, οι λαοί καταδυναστεύονται, βασανίζονται και καταστρέφονται σήμερα από συμμορίες απατεώνων, από τοκογλύφους, από γενίτσαρους, που τα μόνα τους ενδιαφέροντα είναι πως θα οδηγήσουν λαούς στην πείνα, την εξαθλίωση και την χρεοκοπία. Αυτούς εκλέγουμε ; Τέτοιους έχουμε...

● Τα ριάλια, ριάλια και πούντα, την Κύπρο άφησε γυμνή, της τρόϊκας η χούντα. Δυστυχώς, οι κύπριοι έπεσαν θύματα των παθών τους, της αλαζονείας τους και της τεμπελιάς τους. Αρκετά έφαγαν από τους έλληνες, τώρα η σειρά τους να συνειδητοποιήσουν ποιοι είναι οι εχθροί τους και ποιοι είναι οι φίλοι τους.

● Και θυμίζουμε στους φίλους κύπριους, ότι εδώ σ΄αυτή την χώρα που λέγεται Ελλάδα, σπούδασαν δωρεάν, χωρίς εξετάσεις, μπήκαν σε δημόσιες θέσεις, ωφελήθηκαν οικονομικά και γενικά ζούσαν πλουσιοπάροχα χωρίς κανένας να τους ενοχλεί.

● Και θυμίζουμε επίσης στους φίλους κύπριους ότι όταν έγινε η επιστράτευση το 1974 και όλοι ανεβαίναμε σε αυτοκίνητα και τρένα και πηγαίναμε σε στρατόπεδα να καταταγούμε, αυτοί έκαναν ντόλτσε βίτα στην Ελλάδα με πολυτελή αυτοκίνητα. Έτρωγαν τα χαλούμια τους και τις σεφταλιές τους κι έπιναν στην υγεία των κορόϊδων, όπως έλεγε ο κόσμος τότε. Λυπάμαι που τα γράφω, αλλά δυστυχώς έτσι είναι και έτσι συνέβαιναν. Δεκτό κάθε σχόλιο.

● Να πάμε και λίγο στην δική μας περίπτωση που λέγεται ελληνική οικονομία. Καταντήσαμε να είμαστε ζητιάνοι του κάθε γερμανού και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου γιατί μας κυβέρνησαν τις τελευταίες δεκαετίες , άχρηστοι , απατεώνες, κλέφτες και ρεμάλια της ελληνικής κοινωνίας. Αντί να τους έχουν οδηγήσει στα εδώλια και με συνοπτικές διαδικασίες να τους κλείσουν στον Κορυδαλλό, βρίσκουν την εύκολη λύση των Ανακριτικών Επιτροπών, για να τους αθωώσουν. Ο λαός κάνει βέβαια λάθη, αλλά, όπως τουλάχιστον ακούγεται παντού, η κοινωνική έκρηξη είναι προ των πυλών.

● Να πάμε και λίγο στα τρωκτικά της δημοσιογραφίας, τους παρουσιαστές, στους σχολιαστές, στους πολιτικούς και κάθε είδους ψευτοαναλυτή, που γαυγίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ σε τηλεοράσεις και ραδιόφωνα. Είναι τόσο αποκρουστικοί, άσχετοι, κενοί, θλιβεροί, αηδιαστικοί και εμετικοί που ακόμα και οι ίδιοι φτύνουν τον εαυτό τους γι αυτά που λένε. Και για την κατάσταση στην Κύπρο και για την ελληνική οικονομία αλλά και για τις διεθνείς εξελίξεις. Είναι ο ένας χειρότερος από τον άλλον. Ο ένας πιο εμετικός από τον άλλον. Ο ένας πιο χυδαίος από τον άλλον. Τηλεοράσεις και ραδιόφωνα κατάντησαν χωματερές από σχολιαστές και αναλυτές.

● Και για να εντυπωσιάσουν ορισμένοι, μέσα στις τόσες ηλιθιότητες που λένε, βρίζουν ακατάπαυστα Μέρκελ, Σόϊμπλε, Λαγκάρντ, Μπαρόζο, Πούτιν, και δεν θυμάμαι και ποιους άλλους, για να γίνουν αρεστοί σε κάποιους όμοιούς τους. Γιατί βρε ηλίθιοι τους βρίζετε αυτούς, όπως αναρωτιούνται και πολλοί συμπολίτες μας; Για να σας πουν οι κολλητοί σας μπράβο ή για να εισπράξετε καμιά επιταγούλα από κάποιο λαμόγιο που έπαιξε κι έχασε με βρώμικο χρήμα ; Δυστυχώς, βρε πεινασμένοι, καταντήσαμε εδώ που καταντήσαμε, εξαιτίας των πολιτικών που εσείς προσκυνάτε και τώρα τρέχουμε και ζητιανεύουμε χρήματα απ΄αυτούς, τους οποίους εσείς βρίζετε, για να πάρουμε την σύνταξή μας και τον μισθό μας. Αν θέλουμε ας κάνουμε και διαφορετικά. Γι’ αυτό και θα μας πηδάνε χωρίς σάλιο, μέχρι και πάλι να ορθοποδήσουμε ως χώρα. Ας αποφασίσουμε, επιτέλους, να κάνουμε ένα δημοψήφισμα , αν θέλουμε το ευρώ ή την δραχμή. Έως τότε η Μέρκελ και η συμμορία της , οι Ναζί και όλοι μαζί, θα μας ξεφτιλίζουν όπως αυτοί γουστάρουν.

● Από τρία κόμματα στηρίζεται αυτή η κυβέρνηση, δέκα μήνες τώρα, και το μόνο που έχουν πετύχει μέχρι σήμερα είναι, να τεμαχίζουν συνεχώς την χιλιοβασανισμένη σύνταξη των γερόντων, τους μισθούς των εργαζομένων, ιδιαίτερα στον ιδιωτικό τομέα, να επιβάλλουν χαράτσια, επιδόματα αλληλεγγύης και να παίρνουν ένα σωρό άλλα ανθρωποκτόνα μέτρα. Γι’ αυτόν τον λόγο συμμάχησαν ;

● Θα θέλαμε να γνωρίζουμε αν αυτοί οι κηφήνες και κρατικοδίαιτοι , που λέγονται βουλευτές και υπουργοί, τι έχουν προσφέρει μέχρι σήμερα στην ελληνική κοινωνία ; Ποια είναι τα έργα τους, ποια είναι η προσφορά τους , ποια η επίδοσή τους και πως δικαιολογούν αυτούς τους παχυλούς μισθούς των δέκα χιλιάδων ευρώ τον μήνα; Αν έχετε τα κότσια, απαντήστε κύριοι, σ΄αυτόν τον λαό, που τον φτάσατε σ’ αυτά τα χάλια της χρεοκοπίας, της εξαθλίωσης και της μιζέριας. Είναι ντροπή σας να υπηρετείτε ακόμα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και να μην έχετε παραιτηθεί.

● Δεν έχουν άδικο αυτοί που λένε, ότι ακόμα και σήμερα, τα λαμόγια της πολιτικής και οι κηφήνες των δημοσίων έργων αλλά και άλλοι παγαπόντιδες, ρημάζουν το ελληνικό δημόσιο. Συνεχίζουν να κλέβουν την περιουσία του ελληνικού λαού και με διάφορους κολλητούς τους, αλλά και διαπλεκόμενους στήνουν διαγωνισμούς μαϊμού, με υπερχρεωμένα τιμολόγια και άλλες κομπίνες για να αρπάξουν ότι μπορούν και ότι έχει απομείνει. Μέσα σ΄αυτή την κατηγορία είναι και μερικοί υπουργοί της σημερινής κυβέρνησης , που με διάφορους ελεεινούς και βρώμικους τρόπους πλουτίζουν σε βάρος του ελληνικού λαού, ο οποίος ζει κάτω από την μπότα του κατακτητή. Και σ΄αυτή την περίπτωση πρέπει εισαγγελείς και το ΣΔΟΕ να δράσουν άμεσα και να οδηγήσουν με χειροπέδες όλα αυτά τα τρωκτικά στα εδώλιο των δικαστηρίων.

● Αναγνώστης της στήλης με τηλεφώνημά τους κάνει την εξής ερώτηση : « Μήπως κ. εισαγγελέα, οι κύριοι Σιούφας, Σουφλιάς, Αβραμόπουλος, Παυλόπουλος, Στυλιανίδης, Χατζηδάκης, Λυκουρέντζος, Σπηλιωτόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Μηταράκης, Παπακωνσταντίνου, Παπαντωνίου, Βουλγαράκης, και ένα σωρό άλλοι , πρέπει να παρουσιάσουν το πόθεν έσχες και τους λογαριασμούς τους σε τράπεζες εντός και εκτός της χώρας, για να δούμε αν αυτά που δηλώνουν είναι τα πραγματικά ;» Εμείς, αγαπητέ κ. αναγνώστη, καταγράφουμε την ερώτησή σας και από εκεί και πέρα όποιος θέλει απαντάει.

● «Γιατί ο Λάκης Λαζόπουλος αποκάλεσε «πουλί» τον υφυπουργό Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη;» Ρωτάει κάποιος άλλος αναγνώστης της στήλης. Αγαπητέ φίλε αναγνώστη, μπορείς να απευθύνεις το ερώτημά σου στον κ. Λαζόπουλο. Ο αναγνώστης, όμως, επιμένει να μάθει τι «πουλί είναι».

● Το πουλί που είδες φίλε, μπορεί να είναι και μπούφος... Πήγε στο Νταβός και γύρισε γκαβός. Ο κοντός....kiss, kiss, kiss…

● Να μου το θυμηθείτε ότι αμερικανοί θα αγοράσουν ολόκληρη την Κύπρο. Παραμονεύουν τα ...γεράκια. Η επίσκεψη Ομπάμα στην Μέση Ανατολή δεν ήταν καθόλου τυχαία.

● Ποιοι έβαλαν την Χρυσή Αυγή στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, κύριοι των δύο μεγάλων κομμάτων ; Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ , Γ. Κατίδης, τον οποίο περάσετε όλοι σας γενεές δεκατέσσερις, για ένα ναζιστικό χαιρετισμό, για τον οποίο ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη, ή εσείς που οδηγήσατε την χώρα στην χρεοκοπία και στην εξαθλίωση; Και όπως ο ίδιος ο Κατίδης είπε, δεν ήξερε τι έκανε πάνω στην τρέλα του , όταν έβαλε το γκολ. Γιατί είστε τόσο νάνοι και δεν βγαίνετε να πείτε την αλήθεια στον κόσμο ; Είναι πικρή, ε ; Εμ, για να την αποφεύγετε, κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Αν θέλετε να λέγεσθε πολιτικοί και να διεκδικείτε την ψήφο του ελληνικού λαού, πρέπει να έχετε γενναιότητα, τόλμη, ήθος, αξιοπρέπεια, θάρρος, ευαισθησία και πάνω από όλα ψυχική δύναμη και σοβαρότητα. Διαφορετικά αλλάξτε επάγγελμα πριν σας λιντσάρει ο ελληνικός λαός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου