Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΥΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ- ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1.     Το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΒΥΡΩΝΑ έχει ανάγκη από έντυπο υλικό για την ενημέρωση των ανασφάλιστων άνεργων και άπορων συμπολιτών μας, γι αυτό και καταφεύγει στις υπηρεσίες της αλληλεγγύη σας. Την ανακοίνωση την οποία σας στέλνουμε, όσοι έχετε δυνατότητες εκτύπωσης, σας ζητούμε να την εκτυπώσετε σε 100 αντίγραφα ή και λιγότερα, πάντα κατά τις δυνατότητές σας. Όσοι δεν μπορείτε να παραδώσετε τα αντίγραφα στην Ελλησπόντου 12, υπάρχει ομάδα εθελοντών η οποία θα έλθει να πάρει το υλικό όπου της υποδείξετε: 2107628209 +6977747431.

Επίσης, σας παρακαλούμε να διαδώσετε την διεύθυνση του Blog του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΒΥΡΩΝΑ η οποία αναγράφεται στην ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ που σας στέλνουμε για εκτύπωση. Σε κάθε περίπτωση σας ευχαριστούμε θερμά.                                                                 
Δ. Σουλιώτης, Συντονιστής του ΚΙΦΒ

  
2.     ΛΑΜΠΗΔΟΝΑ: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Κυριακή 24/03

- Ομάδα Ζωγραφικής στις 3μμ
- Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής στις 5:30μμ
- Μαθήματα λάτιν χορού στις 8μμ


3.     ΛΑΜΠΗΔΟΝΑ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 25/3  

Υπενθύμιση! Τη Δευτέρα 25 Μαρτίου στις 11 π.μ. συγκεντρωνόμαστε στη Χρυσοστόμου Σμύρνης και Ερυθραίας (γωνία Αγροτικής Τράπεζας).·   Ξεσηκωνόμαστε εναντίον της φτώχειας, της ανεργίας, των χαρατσιών, της εξαθλίωσης και της αρπαγής της δημόσιας περιουσίας, που επιβάλει η κυβέρνηση και η τρόικα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
·        Αγωνιζόμαστε για ζωή και αξιοπρέπεια, με αλληλεγγύη και αυτοοργάνωση!
     Ερχόμαστε όλοι και όλες!

4.     Η "Πρωτοβουλία Πολιτών για την προστασία του Υμηττού"  κατέθεσε στις 14.3 στον Δήμο Ηλιούπολης αίτημα να επανεξεταστεί στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο η θέση του Δήμου σχετικά με το ισχύον Προεδρικό Διάταγμα για την προστασία του Υμηττού (βλ. συνημμένο).
Το αίτημα έγινε δεκτό και θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Πέμπτη 28 Μαρτίου, ως δεύτερο θέμα μετά την συζήτηση για την Δημόσια περιουσία.
Επειδή συνήθως προηγούνται ερωτήσεις δημοτικών συμβούλων και τίθενται θέματα προς συζήτηση εκτός Ημερησίας Διάταξης,

προβλέπεται το ζήτημα του Υμηττού να συζητηθεί ...γύρω στα μεσάνυχτα. Όσοι θεωρούν ότι ο Υμηττός πρέπει να διασωθεί ως ελεύθερος-δημόσιος-δασικός χώρος χωρίς επέκταση του Σχεδίου πόλεως,  χωρίς "οικόπεδα" προς αγοραπωλησία και κτιριακές εγκαταστάσεις,
 καλό θα ήταν να παρευρεθούν σε αυτή την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης.

5.     ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ
    Την Κυριακή 31 Μαρτίου, στον χώρο του Ελαιώνα που δημιουργήσαμε πριν ένα χρόνο του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού προγραμματίζεται μια εκδήλωση "αντίστασης και δημιουργίας"  (συμπλήρωση της περσινής δενδοφύτευσης ελιών, στήριξη και περιποίηση δέντρων κ.α. (Bλ. Συνημμένο).
    Ακόμη προγραμματίζονται μια σειρά καλλιτεχνικά δρώμενα, συλλογική κουζίνα κλπ. Για δηλώσεις συμμετοχής στην δενδροφύτευση -παραγγελία δέντρων επικοινωνήστε άμεσα με το τηλ. 6979 145366 και τον "Αυτοδιαχειριζόμενο Αγρό στο Ελληνικό" agroselliniko@gmail.com 
 ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!  Η ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓ.ΚΟΣΜΑ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου