Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

ΓΑΠ, ΓΙΑ ΦΑΠΕΣ


Δίνει τα "φώτα" του και στους Σέρβους ο Γιωργάκης...


Ο Γιώργος Παπανδρέου γράφει σε σερβικό περιοδικό τη «συνταγή για την ανάπτυξη και την ευημερία»



Ο Γιώργος Παπανδρέου με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα χρόνων από τη δολοφονία του πρώην πρωθυπουργού της Σερβίας Ζόραν Τζίντζιτς αρθρογραφεί σε σερβικό περιοδικό.
Μεταξύ άλλων ο πρώην πρωθυπουργός αναφέρει πως «η συνεργασία στα Βαλκάνια αποτελεί τη συνταγή για την ανάπτυξη και την ευημερία».
Στο άρθρο του που δημοσιεύεται στο χτεσινό τεύχος του εβδομαδιαίου περιοδικού Novi Magazin ο Γιώργος Παπανδρέου αναφέρει ότι με τον τότε πρωθυπουργό της Σερβίας μοιράζονταν την κοινή πεποίθηση πως «οι διαφορές και οι διενέξεις στα Βαλκάνια θα ξεπεραστούν μόνο με την οικονομική αλληλεξάρτηση κάτι που ενέπνευσε και ...
την ίδρυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης».
Σε ότι αφορά τις θέσεις εργασίας επισημαίνει πως «η οικονομική συνεργασία θα βοηθούσε στη δημιουργία νέων θέσεων, τη βελτίωση των υποδομών και στην άνοδο του βιοτικού επιπέδου. Στόχος μας, για την πραγμάτωση αυτού του οράματος, αποτελούσε η ένταξη των Δυτικών Βαλκανίων στην ευρωπαϊκή κοινότητα αξιών» .
Χαρακτηρίζει το 2014 ημερομηνία «κλειδί» για την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση όλων των χωρών της περιοχής και αναφέρει «Αυτό το συμβολικό έτος θα μας θυμίσει ότι η προσέγγιση των Δυτικών Βαλκανίων στην ΕΕ αποτελεί, πάνω απ’ όλα, πολιτικό ζήτημα. Αφορά κυρίως την ειρήνη στην ευρωπαϊκή ήπειρο και αποτελεί εγγύηση της σταθερότητας και της ευημερίας για όλους τους πολίτες της Ευρώπης» εκτιμά ο κ. Παπανδρέου.
Ο Γιώργος Παπανδρέου κάνει τον επίλογο του άρθρου του με τη φράση που είπε στον επικήδειο λόγο που εκφώνησε την ημέρα της ταφής του Ζόραν Τζίντζιτς: «Υπόσχομαι, αγαπητέ Ζόραν, ότι θα συνεχίσω να εργάζομαι γι’ αυτό που μαζί αρχίσαμε να οικοδομούμε».


Να ξεραίνεσαι στα γέλια....
Την πούτσισ@ν οι γείτονες Σέρβοι...

Είναι που είναι χάλια η οικονομική κατάσταση των Σέρβων, αν τον προσλάβουν για σύμβουλο θα χαθούν και οι τουρίστες Σέρβοι που γεμίζουν τα τουριστικά καταλύματα της Μακεδονίας και όχι μόνο...
Θα την πουτσίσουμε και μεις...πάλι!!!
Είναι γεγονός πάντως ότι  από τότε που ξεκίνησε ο Γιωργάκης την καταστροφή της Ελλάδας ,με άξιο συνεχιστή τον Αντωνάκη και τις τσακαλοπαρέες τους(Καρατζαφέρη, Κουβέλη και τους υπόλοιπους παρατρεχάνους εφιάλτες), οι Σέρβοι με ένα ποσοστό που υπερβαίνει το 70% είναι πλέον αντίθετοι στο ενδεχόμενο να μπουν στην Ευρωπαική Ένωση...
Πριν το 2010 τα ποσοστά ήταν εντελώς αντίθετα...
Ποιος θα ρωτήσει όμως τον λαό της Σερβίας;
Kαι μάλιστα με τέτοιον σπουδαίο ...συμβουλάτορα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου