Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ


Όταν ο Πέτρος ισοπέδωσε τον κυρ Μπάμπη...Βίντεο


Ο κυρ ΜπάμπηςΟ κυρ Μπάμπης, το ομορφόπαιδο

Ο γνωστός πια στο πανελλήνιο για τις αντιλαϊκές του θέσεις, κυρ Μπάμπης Παπαδημητρίου του ΣΚΑΙ, θεώρησε ότι η ανάλυση επί των διεθνών θεμάτων είναι ... τραπεζικό ρεπορτάζ και δημοσιοποίηση ή αναπαραγωγή των θέσεων τόσο της τρόικας εξωτερικού, όσο και της τρόικας εσωτερικού. Έτσι διατύπωσε ...
κάποια ακατάληπτα σχετικά με το παράδειγμα της Βενεζουέλας και την περίοδο της διακυβέρνησης της χώρας της Λατινικής Αμερικής από τον Ούγκο Τσάβες, δείχνοντας να έχει παντελή άγνοια για την ιστορία και το περιβάλλον της χώρας, αλλά και για τους διεθνείς συσχετισμούς, αφού εντελώς επιδερμικά αναφέρθηκε στη σχέση Βενεζουέλας - Ιράν.

Ο εξαιρετικός δημοσιογράφος Πέτρος Παπακωνσταντίνου, απολύτως επαρκής σε ότι αφορά στην εικόνα που έχει για την Βενεζουέλα και κυρίως με επιχειρήματα και γνώση της πραγματικότητας της Λατινικής Αμερικής, ισοπέδωσε κυριολεκτικά τον κυρ Μπάμπη. Ο κυρ Μπάμπης (για να καταλάβει ο ελληνικός λαός ποιοι τον ενημερώνουν) προχώρησε σε σύγκριση του Ούγκο Τσάβες με την προδοτική ξενοκίνητη Χούντα των Συνταγματαρχών στην Ελλάδα και τον δικτάτορα Παπαδόπουλο.

Δείτε το video που ακολουθεί και θα καταλάβετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου