Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

Kατα την ανοιχτη συνελευση της 25-3-2013 συζητηθηκαν τα παρακατω θεματα:


1.Ενημερωση για την πρωτοβουλια της <Επιτροπης Αγωνα για το Μητροπολιτικο παρκο
στο Ελληνικο>,του Δημου Ελληνικου-Αργυρουπολης,της<Πρωτοβουλιας για εναν αυτοδιαχειριζομενο Αγρο στο Ελληνικο> και του Κοινωνικου Συνεταιρισμου Ελληνικου-Αργυρουπολης <Βλαστος> για δεντροφυτευση του Ελαιωνα που δημιουργηθηκε πριν ενα χρονο εντος του πρωην Αεροδρομιου.Η  Συνελευση του Συνεργειου αποφασισε να συμμετασχει στη δεντροφυτευση που θα πραγματοποιηθει την Κυριακη 31-3-2013.


2.Ενημερωση για το ζητημα του Υμμητου το οποιο θα συζητηθει στην επομενη συνεδριαση του Δημοτικου Συμβουλιου την Πεμπτη 28 Μαρτιου με βαση το αιτημα που κατεθεσε η <Πρωτοβουλια Πολιτων για την προστασια του Υμμητου> σχετικα με το ισχυον Προεδρικο Διαταγμα για την προστασια του Υμμητου.Η συνελευση στηριζει την πρωτοβουλια και αποφασιστηκε να υπαρχει παρουσια του Συνεργειου στο Δημοτικο Συμβουλιο.


3.Ενημερωση για το Athens Antifa League που θα φιλοξενηθει την επομενη Κυριακη 31-3-2013 απο το Υποστεγο στο θεατρακι Αργυρουπολης (γηπεδο 5χ5)


4.Ενημερωση για την παρουσια του Αντιφασιστικου Μετωπου Ηλιουπολης στη Παρελαση της 25ης Μαρτιου.Υπηρξε παρουσια στην καταθεση στεφανιων με πανο και κεντρικο συνθημα 'Αλληλεγγυη στον Κυπριακο Λαο'


5.Πραγματοποιηθηκε συζητηση πανω στην πρωτοβουλια της ομαδας του Εναλλακτικου και Αλληλεγγυου Εμποριου να διευρυνθει σε αντικειμενο και περιεχομενο,να λειτουργησει στο εξης ως ομαδα Κοινωνικης Οικονομιας οπου θα συνδεει το Εν. και Αλλ.Εμπ. με την προσπαθεια και προοπτικη συμμετεχοντων να ξεκινησουν διαδικασιες παραγωγης μεσω των εργαστηριων.Η αναλυτικη προταση θα κατατεθει και θα συζητηθει ενδελεχως σε επομενη συνελευση.


6.Υπηρξε προταση η οποια και στηριχτηκε καθολικα απο την συνελευση και για πρωινη λειτουργια του χωρου (11.00-6.00) και θα πραγματοποιηθει αρχης γενομενης απο την Τριτη 26-3-2013.Συζητηθηκε και το ενδεχομενο μεσημεριανης κουζινας,θα συζητηθει αναλυτικα στην επομενη συνελευση εν'οψει και του νεου προγραμματος.


7.Συζητηθηκαν εκδηλωσεις για τον επομενο μηνα,το προγραμμα θα οριστικοποιηθει στην επομενη συνελευση,υπηρξε προταση για την πραγματοποιηση bazaar στα τελη Απριλιου.


8.Βαρδιες εβδομαδας:

Τριτη->Κωστας-Θοδωρης
Τεταρτη->Μαρτιν-Συλβανα
Πεμπτη->Γιωργος
Παρασκευη->Ευδοξος-Θανασης
Σαββατο->Χριστιαννα
Κυριακη->Φοιβος
Δευτερα->Αδαμ-Τολης


Συνεργείο 
Ελεύθερος Κοινωνικός Χώρος Ηλιούπολης Ηρώων Πολυτεχνείου 4Α & Μαρίνου Αντύπα 

Θα μας βρείτε και εδώ:

Χάρτης εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου