Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

ΚΑΛΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΠΟΙΟΝ? ΤΟΝ ΝΤΕΝΕΚΕ ΤΟΝ ΞΕΓΑΝΩΤΟ?? Ε Λ Ε Ο Σ


H..φτώχια θέλει καλοπέραση.




Η εφημερίδα Espresso δημοσίευσε σήμερα φωτογραφίες της βίλας των 400 τ.μ. στην Πεντέλη του Γιάννη Παπαγιάννη διαχειριστή και ιδιοκτήτη του blog fimotro, ο οποίος σχετίζεται με εκβιασμούς στο διαδίκτυο σε βάρος πολιτικών, επιχειρηματιών, δημοσιογράφων και απλών πολιτών....

 Χθες ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου με δήλωσή του κατηγόρησε τον Γιάννη Παπαγιάννη ότι τον εκβιάζει και τον συκοφαντεί συστηματικά και ότι για να σταματήσει τις επιθέσεις από το fimotro ήθελε 4.000 ευρώ μηνιαίως.

Στο κείμενο που ακολουθεί η εφημερίδα Espresso υποστηρίζει ότι η βίλα του Παπαγιάννη κόστισε πάνω από 1.000.000 ευρώ και ότι ο διαχειριστής του fimotro δεν μπορεί να δικαιολογήσει τα παραστατικά από την ολοκλήρωσή της αφού την αγόρασε έναντι 400.000 ευρώ στα μπετά.

Το ερώτημα είναι πώς είναι δυνατόν να δηλώνει ένας υπουργός ότι εκβιάζεται και ενώ εκκρεμούν εκατοντάδες μηνύσεις εναντίον του Παπαγιάννη από τα θύματά του, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας να συνεχίζει να του παρέχει αστυνομική φρουρά και το ΣΔΟΕ να μην κινείται για να διαλευκανθούν οι κατηγορίες. Αξίζει να σημειωθεί όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες ότι στο φρούριο που κρύβεται ο διαχειριστής του fimotro υπάρχει και φυλάκιο για την αστυνομική φρουρά.

Ο «μαχαραγιάς» των διαδικτυακών εκβιασμών και αρχηγός της λούμπεν παραδημοσιογραφίας! Έχει ένα σπίτι με εμβαδόν κοντά στα 400 τ.μ., το οποίο βρίσκεται στα βόρεια προάστια. Τη βίλα αυτή ο Παπαγιάννης την αγόρασε στα μπετά αντί 400.000 ευρώ και στη συνέχεια την ολοκλήρωσε, ξοδεύοντας, όπως λένε οι γνωρίζοντες, πάνω από 600.000 ευρώ (συνολικά του κόστισε πάνω από 1.000.000 ευρώ), αφού, όπως λένε όσοι την έχουν επισκεφθεί, η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν ήταν εξαιρετικής ποιότητας. Η ολοκλήρωση της βίλας κόστισε χαριστικά 600.000, αφού είναι γνωστό σε όσους ξέρουν από οικοδομές ότι το κόστος για τα μπετά αντιπροσωπεύει μόνο το 1/5 της συνολικής κατασκευής μιας κατοικίας.

Διαβάστετο κείμενο που δημοσίευσε η Espresso:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου