Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

ΟΙ ΦΕΛΛΟΙ.....................


Ο πολύς μαρινά.τος ..γαύρος πάει με... ρετσίνα, αλλά βλάπτει ρε Κουρτάκη. Θα γίνεις ..ρόμπα.

Γελάει ο κόσμος με τον Κουρτάκη: Την Παρασκευή έλεγε ότι «δεν το 'χει» και σήμερα τον αποθεώνει!!

Γελάει ο κόσμος με τακαραγκιοζιλίκια των δημοσιογράφων. Ένας πουπροσφέρει σταθερά πολύ γέλιο είναι ο Κουρτάκης του parapolitika.grΌταν θέλει κάτι από κάποιον του ρίχνει ένα μπινελικάκι, ο θιγόμενοςστρώνει, του δίνει ότι ζητάει και στη συνέχεια ο Κουρτάκης τον αποθεώνει με νέα ανάρτηση, εξαφανίζοντας την προηγούμενη...

Τελευταίο παράδειγμα  κάποιος στον οποίο την Παρασκευή "το Μαξίμου είχε αναθέσει μηδαμινές αρμοδιότητες επειδή δεν το 'χει" και μετά 3 μέρες σήμερα δηλ... "το Μαξίμου του δίνει τα εύσημα"!!!




Πρόκειται για το Διευθυντή της ΝΔ, Κώστα Τσιμάρα τον οποίο ο Κουρτάκης από φελλό την Παρασκευή τον έκανε θεό Προφανώς επειδήκατάλαβε το λάθος και σίιιιιγουρα όχι επειδή μεσολάβησαν διάλογοι όπως τους φαντάζονται οι κακεντρεχείς...:
-Τι θες Γιάννη μου και μου τα χώνεις; 
-Αυτό κι αυτό Κώστα μου 
-Έγινε Γιάννη μου αλλά γράψε κάτι καλό...

Δείτε τι του γράφει σήμερα:
Εύσημα σε Τσιμάρα από το Μαξίμου 
Ο διευθυντής της ΝΔ έχει βάλει την σφραγίδα του στην καθημερινή λειτουργία του κόμματος 
Μια χαρά τα πάει ο Κώστας Τσιμάρας, ο οποίος στην κυριολεξίαπαλεύει μόνος του για την διατήρηση της ομαλής καθημερινής λειτουργίας του κόμματος. Την ώρα που ο Αντώνης Σαμαράς και οι στενοί συνεργάτες του έχουν -απολύτως διακαιολογημένα- ρίξει όλο τους βάρος τους στην άσκηση της κυβερνητικής πολιτικής, οδιευθυντής της ΝΔ έχει αναλάβει εργολαβικά την επιχείρηση οργάνωσης της Συγγρού ενόψει του συνεδρίου του κόμματος και κατά κοινή ομολογία έχει αφήσει την σφραγίδα του. 
Εξάλλου, όπως λένε κορυφαίου γαλάζιοι κομματικοί παράγοντες, στον Τσιμάρα πρέπει να αναγνωριστεί -εκτός των άλλων- το γεγονός ότι έχει καταφέρει να παρουσιάσει απτά αποτελέσματα σε πια περίοδο που τα οικονομικά της ΝΔ (όπως και των υπόλοιπων κομμάτων) μόνο ανθηρά δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.
Ωστόσο ο ίδιος την περασμένη Παρασκευή έγραφε άλλα και φυσικά η ανάρτηση έχει εξαφανιστεί! Επειδή όμως στο ιντερνετ τίποτα δεν σβήνει διαβάστε (μπορείτε να το δείτε εδώ στη μνήμη της Google) τι έγραφε πριν 3 μέρες: 
Ο... υπηρεσιακός κύριος Τσιμάρας

Ο διευθυντής της ΝΔ χει περιοριστεί πλέον σε διεκπεραιωτικό ρόλο

Απ' ό,τι φαίνεται, ο νέος διευθυντής της ΝΔ Κώστας Τσιμάρας είναι μάλλον... υπηρεσιακός μέχρι το συνέδριο, αφού πλέον άπαντες έχουν αντιληφθεί πως ο κατά τ' άλλα συμπαθής κλειδοκράτορας της Συγγρού, δεν το' χει...Το διάστημα της παρουσίας του στο συγκεκριμένο πόστο, όχι μόνο δεν έχει καταφέρει να δώσει ισχυρό στίγμα, αλλά αφήνει τη ΝΔ να λειτουργεί στον... αυτόματο πιλότο (δίπλα βάλτε το όνομα του γραμματέα Οργανωτικού Κώστα Ζωντανού). Είκναι χαρακτηριστικό, πως το Μαξίμου του έχει αναθέσει μηδαμινές αρμοδιότητες ενόψει του επικείμενου κρίσιμου συνεδρίου, οι οποίες έχουν να κάνουν κυρίως με διεκπεραιωτικά ζητήματα.

Με τα σοβαρά θέματα, ασχολούνται τόσο ο Κώστας Ζωντανός, όσο και ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Φίλιππος Ταυρής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου