Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

???????????????????????


Νέα άνοδος του Μπέπε Γκρίλο.


abtghdΜπορεί οι Γερμανοί και οι Έλληνες  συνεργάτες τους μαζί με τα ελληνικά καθεστωτικά ΜΜΕ να χλευάζουν τον Μπέπε Γκρίλο και το κόμμα του «Κίνημα Πέντε Αστέρων» και να εκφράζονται απαξιωτικά ακόμα και για τον Ιταλικό λαό, όμως πρόσφατη μετεκλογική δημοσκόπηση δείχνει νέα άνοδο στο κόμμα του Μπέπε Γκρίλο και νέα υποχώρηση του αγαπημένου των δανειστών και της Μέρκελ τραπεζίτη Μόντι!!!
Συγκεκριμένα, σε δημοσκόπηση που έκανε το ινστιτούτο Lorien Consulting  και δημοσιεύεται στο δικτυακό τόπο affaritaliani.it  το «Κίνημα των Πέντε Αστέρων» εμφανίζεται αυξημένο και από 25,6% που έλαβε στις εκλογές ανέβηκε ήδη στο 28,5% απέχοντας μόνο μισή μονάδα από το πρώτο κόμμα «Δημοκρατικό Κόμμα» του Πιέρ Λουίτζι Μπερσάνι το οποίο συγκεντρώνει 29%. Επίσης άνοδο μεγάλη σημείωσε και ο “Λαός της Ελευθερίας” του Μπερλουσκόνι, φτάνοντας στο 26,5%.
Αντιθέτως βυθίζεται εντελώς η «Κεντρώα Συμμαχία» που υποστηρίζει τον Μόντι χάνοντας περίπου το 50% της δύναμής της σε λίγες μόλις ημέρες και από 10,6% που έλαβε στις εκλογές, πέφτει στο 5,6% !!!
Εδώ θα πρέπει να επισημανθεί και κάτι που ίσως δεν είναι ευρύτερα γνωστό στην Ελλάδα. Ο Μπέπε Γκρίλο μιλάει μόνο σε ξένα ΜΜΕ και σε ξένους δημοσιογράφους και όχι στα ιταλικά ΜΜΕ και σε Ιταλούς δημοσιογράφους.
Αν λοιπόν αυτό το κάνει ο Μπέπε Γκρίλο στην Ιταλία, φανταστείτε τι πρέπει να κάνει εδώ ένα νέο πολιτικό κίνημα, αν θέλει να έχει επιτυχία. 
Μακριά από τα ελληνικά καθεστωτικά ΜΜΕ. 
Πέτρος  Χασάπης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου