Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

ΡΗΜΑΔ............. ΠΑΝΤΩΣ ΑΡΓΗΣΑΝΕ


ΝΕΕΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΑΡ


kouvelis003848483jdΣε… καθημερινότητα έχουν αναδειχθεί για τη ΔΗΜΑΡ οι αποχωρήσεις στελεχών της, που διαφωνούν με την πολιτική γραμμή του κόμματος και τη στήριξη της κυβέρνησης Σαμαρά.
Έτσι, χθες, ήταν η σειρά 9 στελεχών της ΔΗΜΑΡ από την οργάνωση Παλαιού Φαλήρου να… κατακεραυνώσουν την πολιτική του Φώτη Κουβέλη και να ανακοινώσουν την παραίτησή τους από το κόμμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του matrix24.gr, αποχωρήσαντες συνομιλούν με τους…
άλλους αποχωρήσαντες, αυτούς του «Αριστερού Δικτύου» (Οδυσσέας Βουδούρης, Πάρις Μουτσινάς, Ανδρέας Νεφελούδης, Στέφανος Μπαγεώργος), προκειμένου να συμμετάσχουν σε μία πολιτική οργάνωση, η οποία θα συνεργαστεί προεκλογικά με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στη δήλωσή τους, οι αποχωρήσαντες καταγγέλλουν «την ολοκληρωτική μετάλλαξη και μεταμορφισμό του κόμματος που συντελέσθηκε από τις εκλογές και μετά», ενώ αναλύοντας τα αίτια της αποχώρησής τους, επισημαίνουν ότι ο χώρος της ΔΗΜΑΡ «δεν τούς εκφράζει πλέον». Επικαλούνται δε λόγους «πολιτικής συνείδησης και ιδεολογικής τοποθέτησης» και καταλογίζουν στη ΔΗΜΑΡ «μετατροπή σε κεντρώου τύπου πολιτικό μόρφωμα που στηρίζει νεοφιλελεύθερες πολιτικές κοινωνικής και οικονομικής καταστροφής των πιο αδύναμων στρωμάτων της κοινωνίας», αλλά και «καταπάτηση του καταστατικού της» σχετικά με τη «συμμετοχή της στην σκληρότερη δεξιά κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης».
Τη δήλωση αποχώρησης συνυπογράφουν οι: Γιούλη Ζήκου (υποψήφια Β’Αθήνας και μέλος Π.Φαλήρου), Γιάννης Κεχράς (Γραφείο Π.Φαλήρου), Νίκος Λιάρος (Γραφείο Π.Φαλήρου), Ελένη Μάνου (Μέλος Π.Φαλήρου), Μαρία Μπολοντζάκη (Μέλος Π.Φαλήρου), Ανδρέας Ρουμπέλας (Γραφείο Αλίμου), Αγγελική Σερέτη-Κοντώση (μέλος Π.Φαλήρου), Μιχάλης Φανουράκης (μέλος Γραφείου Β’ Αθήνας, μέλος Π.Φαλήρου) και Ιωακείμ Φωκάς (μέλος Π.Φαλήρου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου