Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013


ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΟΥΝΝΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΕΤΕΣ!!!

Αναρτήθηκε από τον/την antexoume στο Μαρτίου 20, 2013

Πλήρης επιβεβαίωση

ΕΞΩ η ΚΥΠΡΟΣ, ΜΕΣΑ η ΤΟΥΡΚΙΑ;;; Ο “ΚΡΥΦΟΣ” ΠΟΘΟΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ!

ΣΚΑΤΤΙΛΑΔεν έχει περάσει ένας μήνας από την επίσκεψη Μέρκελ στην Τουρκία. Είχαμε κρατήσει από τότε, ένα πρωτοσέλιδο του Reuters που μας έκανε εντύπωση (θα δείτε στο τέλος τον λόγο).

Ξεκινάμε με τις δηλώσεις του Επιτρόπου Ενέργειας της Ε.Ε Γκίντερ Έτινγκερ τρεις μόλις μέρες πριν την επίσκεψη Μέρκελ. “Στοιχηματίζω ότι την επόμενη δεκαετία θα συρθούν στα γόνατα μέχρι την Άγκυρα ο Γερμανός ή η Γερμανίδα Καγκελάριος μαζί με τον ομόλογο τους από το Παρίσι, για να παρακαλέσουν και να πουν στους Τούρκους, φίλοι ελάτε σε εμάς”!

Cyprus remains stumbling block in Turkey’s EU ambition: Merkel

Ενσωματωμένη εικόνα 1

Μέχρι τώρα η Κύπρος, η Γαλλία και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, (η ΕΛΛΑΔΑ δεν αναφέρεται ΠΟΥΘΕΝΑ!) σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Reuters, αντιδρούσαν ΣΘΕΝΑΡΑ μιας και η Τουρκία κατηγορείται για τα ανθρώπινα δικαιώματα και για την ελευθερία του λόγου.

ΔΩΣΤΕ ΒΑΣΗ!!! Ο Ολάντ δηλώνει έτοιμος να ξεμπλοκάρει τις συνομιλίες ένταξης της Τουρκίας, πράγμα στο οποίο ο προκάτοχός του Νικολά Σαρκοζί αντιστεκόταν σθεναρά!

Σήμερα το μεσημέρι στο ραδιόφωνο της DW φιλοξενήθηκαν δηλώσεις του Γκέρχαρντ Σρέντερ. Ο Σρέντερ τάχθηκε ΥΠΕΡ, της άμεσης ένταξης της Τουρκίας στην Ευρώπη μιας και τόνισε ότι η Ευρώπη δεν μπορεί να αφήνει εκτός της Ένωσης, μία τόσο γοργά αναπτυσσόμενη οικονομία!!!

υ.γ ψάξτε να δείτε πως είχαν “μεταφέρει” τις δηλώσεις Μέρκελ τα “Ελληνόφωνα” μέσα… 
υ.γ2 Όποιος νομίζει ότι ξαφνικά “μόνοι” τους οι Τούρκοι αποφάσισαν να κλιμακώσουν την ένταση στο Αιγαίο, είναι αν μη τι άλλο “μη υποψιασμένος”…
υ.γ3 η Μέρκελ δήλωσε “θλιμμένη” αλλά μάλλον καταλάβατε, ότι στην πραγματικότητα τρίβει τα χέρια της
Αntexoume.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου