Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

ΜΕΣΙ, VIDEO


"Ο Μέσι είναι ο καλύτερος όλων των εποχών" (video)

Γουέιν Ρούνεϊ, Γκάρι Λίνεκερ, Ρανταμέλ Φαλκάο κι ένα σωρό άλλοι πρώην και νυν ποδοσφαιριστές, συμφώνησαν μετά τα 5 γκολ του Λιονέλ Μέσι στο Μπαρτσελόνα-Λεβερκούζεν πως ο Αργεντινός είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής που έχουν....





παρακολουθήσει. Αυτό δήλωσαν μέσω Twitter οι "αστέρες" του χθες και του σήμερα, που γνωρίζουν πολύ καλύτερα από τον καθένα το άθλημα και ξέρουν να κρίνουν και να συγκρίνουν.

Το παρελθόν, ήτοι οι Γκρέιαμ Σούνες, Ρουντ Γκούλιτ και Τέρι Βέναμπλς, συμφώνησαν στον "αέρα" του "ITV" πως ο 24χρονος διεθνής άσος είναι ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών. Ο θρυλικός Άγγλος σκόρερ, Γκάρι Λίνεκερ, έγραψε στο Twitter του πως "παίζει ένα παιχνίδι που δεν είναι γνωστό σε εμάς" και "αυτός ο τύπος είναι απίθανος. Ο καλύτερος με διαφορά όσο ζω. Ποτέ δεν είδα τον Πελέ". 

Ως εκ τούτου, ο βετεράνος άσος της Λίβερπουλ, Τέρι Μακντέρμοτ, παραδέχθηκε πως "έπαιξα σε μία σπουδαία Λίβερπουλ στα τέλη του '70 και στις αρχές του '80 η οποία κυριάρχησε στην Ευρώπη, αλλά πρέπει να πω πως αυτή η Μπαρτσελόνα θα μας διέλυε".

Οι σύγχρονοι του Μέσι, του 2ου σκόρερ όλων των εποχών των "μπλαουγκράνα", ο οποίος πλησίασε στα 10 γκολ τον αρχισκόρερ του συλλόγου, Θέσαρ Ροντρίγκες, μίλησαν με μεγαλύτερο ενθουσιασμό. "Ο Μέσι είναι ανέκδοτο. Για μένα ο καλύτερος όλων των εποχών", έγραψε στο Twitter ο Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος προ ετών ανταγωνιζόταν μαζί του για τη "Χρυσή Μπάλα".

Ο περσινός πρώτος σκόρερ του Europa League, Ρανταμέλ Φαλκάο, αναρωτήθηκε: "Αυτό ήταν παιχνίδι Champions League ή ήταν ο Μέσι σε παιχνίδι Playstation; Ασταμάτητος!!". Ο Τζακ Γουίλσιερ, το σπουδαίο ταλέντο της Άρσεναλ, τόνισε: "Είναι ευχαρίστηση να παρακολουθείς αυτόν τον τύπο....... ΜΕΣΙ". Τέλος, ο Μάικλ Όουεν που κάποτε είχε εκείνος τον τίτλο του κορυφαίου νεαρού επιθετικού του σύγχρονου ποδοσφαίρου, υπογράμμισε: "Δεν είμαι αρκετά μεγάλος για να έχω δει κάποιους από τους σπουδαίους, αλλά δεν πιστεύω ότι κανείς μπορεί να έχει παίξει ποδόσφαιρο τόσο καλά όσο ο Μέσι".

Με αυτά και με αυτά, ο άνθρωπος που... κατέστρεψε ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου, ο προπονητής της Λεβερκούζεν, Ρόμπιν Ντουτ, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: "Όποιος έχει παίξει ποδόσφαιρο, γνωρίζει ότι δεν υπάρχουν λέξεις για το Μέσι. Βρίσκεται στο δικό του επίπεδο. Χωρίς το Μέσι, η Μπαρτσελόνα είναι και πάλι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Αλλά με αυτόν, είναι από άλλον γαλαξία".

Όσο για τον Πεπ Γκουαρδιόλα, αναγνώρισε και με το παραπάνω την αξία του παίκτη του: "Τουλάχιστον μπορώ να λέω ότι έχω προπονήσει το Λιονέλ Μέσι".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου