Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ PLEASE...



Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΑΥΓΑ και ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ''ΜΙΜΙΚΟΣ-ΒΟΚΤΑΣ'' ΣΤΟΝ Π.ΚΑΜΜΕΝΟ...!!!

''ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΧΑΡΤΟΥΡΑΣ''  ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ...ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ...!!! 

Ο --"Δι' ευχών των Αγίων Πατέρων ημών στους Ναούς των μεγάλων....Αντιμνημονιακών  λυγμών"-- Γ.Τράγκας, ανεπιλήπτου ηθικής δημοσιογράφος, "κάργα" ανιδιοτελής καί "κάργα"

μακρυά από την "οσμή"   χρήματος και  χρηματισμού  (ορκίζομαι στο Ιερό Ευαγγέλιο), ψάχνει να βρεί αντιμνημονιακή πολιτική στέγη, να την στηρίξει από τά φιλόξενα μικρόφωνα του Real FM καί  EXTRA...!!!
Πάντα ανευ... ανταλλάγματος το ξεκαθαρίζουμε...!!!
Ο άνθρωπος είναι πατριώτης και πάντα υπεράνω...χρημάτων...
Μην υιοθετείτε όσα γράφονται ότι τον πέταξε με τις κλωτσιές έξω από το γραφείο του ο Σαμαράς επειδή του ζήτησε 500.000 ευρώ, γιά να ξαναεκδώσει την χρεοκοπημένη  εφημερίδα του ΧΩΡΑ, γιά να τον στηρίξει πολιτικά...
Είναι ψέματα...!!!     
Όπως ψέματα είναι ότι χθές ήταν στα γραφεία του Π.Καμμένου, και συζήτησαν άν έχει στο "συρτάρι" του,  κοτόπουλα και αυγά φρέσκα-ζωντανά,  ΜΙΜΙΚΟΣ ή ΒΟΚΤΑΣ καί ο Καμμένος του το ξέκοψε λέγοντας, ότι δεν έχει να αγοράσει ούτε αυγά νά τα βάψει κόκκινα γιά να κάνει Πάσχα...
Ο Τράγκας πού ξέρει και "μυρίζεται τη δουλειά", έκοψε λάσπη  κατ' ευθείαν γιά άλλο αντιμνημονιακό κόμμα, έστω και όψιμο, αλλά εκεί ο Αρχηγός έχει αδυναμία στα αυγά και κύρίως τα μελάτα και δεν περισεύει ούτε... τσόφλι...!!!
Εκεί γιά να μπείς στο συνδυασμό και να εκλεγείς πρέπει να παραδώσεις ολόκληρο ΒΟΚΤΑΣ ή ΜΙΜΙΚΟ...
Το μόνο πού τούς συνδέει είναι το μίσος τους γιά τον Σαμαρά...
Τα επόμενα επεισόδια θα τα παρακολουθήσουμε απο τά... "φιλόξενα" μικρόφωνα του Real FM καί  EXTRA πού εκπέμπει ο... "ευηπόληπτος" Τράγκας καθημερινά...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου