Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Είναι τo νέο μουσικό βίντεο της Madonna η πιο προκλητική δουλειά της έως τώρα;



Η "βασίλισσα" της ποπ, για άλλους "γιαγιά" της ποπ, αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πως ξέρει τι πουλάει, τι κάνει εντύπωση και, κυρίως, τι προκαλεί.
Στο νέο video clip για το single "Girl Gone Wild", η Madonna έχει πραγματικά gone wild. Πολλοί λένε πως πρόκειται για την πιο προκλητική δουλειά της έως τώρα, σημειώνοντας πως υπάρχουν αναφορές του βίντεο στα τραγούδια "Vogue", "Justify My Love" και "Express Yourself".
Το βίντεο χρησιμοποιεί την κλασική (ή κλισέ, εξαρτάται πως το βλέπει κανείς) συνταγή του σεξ - θρησκεία - ομοφυλοφιλία,  με την Madonna να προσεύχεται στην αρχή και έπειτα να εμφανίζονται  ημίγυμνοι άντρες που φοράνε κολάν και τακούνια.
Το βίντεο συνεχίζει με εικόνες που δίνουν έμφαση στο αντρικό σώμα, και υπάρχει μια γενικότερη ερωτική διάθεση που εκδηλώνεται με τριψίματα, γλυψίματα, μασούλημα μήλων και χορό. Η Madonna παραμένει δεινή χορεύτρια, αλλά, για να πούμε την αλήθεια, περισσότερη εντύπωση κάνει η ευχέρεια με την οποία χόρεψαν οι άντρες χορευτές με τα ψηλοτάκουνα.
 
Το "Girl Gone Bad" συμπεριλαμβάνεται στο album "MDNNA" της τραγουδίστριας που βγαίνει στις 23 Μαρτίου. Οι fans της ανυπομονούν.
Εσείς τι λέτε, το' χει ακόμα η Madonna;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου