Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012


Mega-λα προβλήματα στο MEGA

Τι κι αν οι περισσότερες εκπομπές και σειρές του σημειώνουν υψηλές τηλεθεάσεις. Αυτό φαίνεται πως δεν έχει καμία σχέση αφού παρά την mega-λη επιτυχία του το MEGA συνεχίζει να αντιμετωπίζει mega-λα προβλήματα.Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο φέρνει πολλές δυσάρεστες συνέπειες στο κανάλι της Μεσογείων και δη, στους εργαζόμενούς του.
Έτσι, τις επόμενες μέρες -για να μην πούμε ώρες!- αναμένεται νέος κύκλος υπαλλήλων του σταθμού αλλά και νέες μειώσεις στους μισθούς όσων παραμείνουν.
Παρά λοιπόν την επιτυχία του MEGA στους πίνακες τηλεθέασης, οι εργαζόμενοί του, εξακολουθούν να είναι έντονα στεναχωρημένοι και να αγωνιούν για την επόμενη μέρα.
Στα γραφεία της Μεσογείων που θα περίμενε κανείς να βλέπει χαμογελαστούς ανθρώπους, συναντάς εργαζόμενους που έχουν δουλέψει σκληρά και πετυχημένα επί σειρά ετών, να αναρωτιούνται αν θα συνεχίσουν να έχουν τις εργασίες τους.
Κι όπως φαίνεται, οι καινούργιες απολύσεις που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες, δεν πρόκειται να είναι δυστυχώς, οι τελευταίες που θα γίνουν στο κανάλι της Μεσογείων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου