Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΕ...................


Δασκαλόπουλε αυτές τις εξυπνάδες να τις λες στην …Ευτυχία, που… προσέχει τα λεφτά σου, στην ..Ελβετία.



Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΒ, το πραγματικό διακύβευμα των επερχόμενων εκλογών είναι αν η χώρα θα παραμείνει στην Ευρώπη ή αν θα βυθιστεί στο χάος. Ο κ. Δασκαλόπουλος συμπλήρωσε πως «το δίλλημα δεν είναι το ερώτημα υπέρ ή κατά του Μνημονίου», όπως θα ήθελαν μερικοί. Το πραγματικό διακύβευμα είναι «Ευρώπη ή χάος».
«Θέλει η π…… να αγιάσει μα δεν μπορεί λέει ο λαός μας. Ερευνώντας μια υπόθεση έπεσα σε μια δικογραφία. Εκεί λοιπόν Μητσάρα ένας «χρηματιστής» λέει ότι σου έβγαζε δις δραχμές (ατελείωτα) και στα έπαιζε στην Ελβετία. Στην Union Bancaire Privée λέει ότι έπεφταν τα πακέτα. Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ μαζί σου, αλλά κάθε τρεις και λιγάκι φιγουράρεις στα media και λες διάφορα. Εγώ φταίω τώρα;
Υ.Γ. Παρεμπιπτόντως καίω και μια έρευνα μου με αφορμή τα παραπάνω αλλά δεν πειράζει. Στην Union Bancaire Privée υπάρχει ελληνόφωνο τμήμα εξυπηρέτησης πελατείας!!! Μεγάλα ονόματα διατηρούσαν (διατηρούν ακόμη;) λογαριασμούς και θυρίδες. Στην κορυφή της τράπεζας φιγουράρει μια κυρία (ελληνίδα) προερχόμενη από το Banking του Λάτση. Φαντάζομαι ότι πήρε μαζί της, το χαρτοφυλάκιο στην Union Bancaire Privée.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου