Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ....ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ................



Με (N)τροπολογία εισπράττουν 15 εκατομμύρια το ΠΑΣΟΚ και πάνω από 10 η Ν.Δ.

«Λεφτά υπάρχουν» για τα δύο κόμματα εξουσίας
Ούτε 1 ούτε 2 ούτε 5 αλλά... 15 εκατομμύρια ευρώ «ζεστά-ζεστά» θα εισπράξει το ΠΑΣΟΚ άμεσα και περί τα 10 εκατομμύρια ευρώ η Νέα Δημοκρατία από την απελευθέρωση των δόσεων της κρατικής επιχορήγησης οι οποίες παρακρατούνταν λόγω
χρεών.
Οπως συμφωνήθηκε σε συνάντηση που είχαν την...
  προηγούμενη εβδομάδα οι γενικοί διευθυντές των δύο κομμάτων (Ροβέρτος Σπυρόπουλος και Θανάσης Σκορδάς με τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο) σήμερα -εκτός απροόπτου- κατατίθεται στη Βουλή η σχετική τροπολογία των υπουργείων Οικονομικών και Εσωτερικών.
Με την εξέλιξη αυτή συναίνεσαν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας και τα κόμματα της Αριστεράς.
Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr το ΠΑΣΟΚ έχεi λαμβάνειν 3 δόσεις: Την 3η και την 4η που αντιστοιχούν στην επιχορήγηση του κόμματος για το 2011 και την πρώτη του 2012.
Κάθε μια από τις δόσεις αντιστοιχεί με το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ - σύνολο 15 εκατομμύρια. Από την πρώτη δόση του 2012 θα παρακρατηθεί, ωστόσο, το 50% για την αποπληρωμή των δανείων του ΠΑΣΟΚ, ως εκ τούτου στα ταμεία της Ιπποκράτους θα εισρεύσει το συνολικό ποσό των 12,5 εκ ευρώ.
Με αυτά θα γίνει η εξόφληση των υπαλλήλων του Κινήματος (που παραμένουν απλήρωτοι 4 μήνες τώρα) και θα χρηματοδοτηθούν οι διαδικασίες εκλογής νέου αρχηγού στις 18 Μαρτίου."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου