Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

ΟΙ ΑΛΕΞΟΚΩΛΙΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ



Αγενόσημοι πολιτικοί...

Είχα αμφιβολίες για το κατά πόσο τα γενόσημα είναι επικίνδυνα για την υγεία. Μέχρι που είδα την διαφήμιση του υπουργείου Λοβέρδου που προσπαθεί να μας καθησυχάσει.
Πλέον είμαι σίγουρος. Τα γενόσημα είναι επικίνδυνα.
Τελικά η συνείδηση των βουλευτών είτε είναι ανύπαρκτη είτε είναι μιας χρήσης. Μετά από την...
  μία χρήση αχρηστεύεται ή μάλλον μετατρέπεται σε υποψηφιότητα για καρέκλα εξουσίας.
Οι βουλευτές της μιας χρήσεως συνείδηση αφού μας έσωσαν ψηφίζοντας όχι στο μνημόνιο 2 έρχονται να μας ξανασώσουν ψηφίζοντας ναι στους εφαρμοστικούς νόμους του.
Και έχουν το θράσος να μας ζητήσουν ψήφο. Αλλά το θλιβερό δεν είναι αυτό. Το θλιβερό είναι ότι θα βρεθούν ψηφοφόροι που θα τους ψηφίσουν.
Πως το έλεγε το ΚΚΕ; Πέντε κόμματα δύο πολιτικές; Τώρα πλέον θα έχουμε δεκάδες κόμματα μία πολιτική.
Αποκόμματα του αποκόμματος του ΠΑΣΟΚ ξεφυτρώνουν συνεχώς σαν δηλητηριασμένα μανιτάρια. Από κοντά και αποκόμματα της ΝΔ. Σε μικρότερο ρυθμό βεβαίως καθώς περιμένουν τον Αντώνη Σφουγγαράκη να πρωθυπουργεύσει.
Τι είναι αυτό που κάνει τους πολιτικούς να πιστεύουν ότι αν αλλάξουν ρούχα θα διαγραφεί το παρελθόν τους;
Λες να είναι σίγουροι ότι οι ψηφοφόροι είναι λωτοφάγοι;
Κάθε τρίμηνο οι επικουρικές συντάξεις θα διαμορφώνονται εκ νέου. Σε απλά ελληνικά θα μειώνονται. Μέχρι να εξαλειφθούν. Μετά από αυτό το στάδιο ο μέχρι πρότινος συνταξιούχος θα αρχίσει να πληρώνει την ειδική εισφορά ηλιθιότητας.
Ο Αντωνάκης ο σφουγγαράκης τα έβαλε με την αριστερά γιατί υποστήριζε αυτούς που είχε προσλάβει η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.
Τελικά το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ δεν έχουν καμιά ευθύνη για την χρεοκοπία των πολιτών και την καταστροφή της χώρας.
Απλά δεν άντεχαν τις πιέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ… Όπως και τώρα. Δεν αντέχουν τις πιέσεις της τρόικας.
Όποιος προλάβει να πιέσει κερδίζει.
Όλο το καλό ΠΑΣΟΚ θέλει να πάει στην υπεύθυνη αριστερά η οποία θέλει να γίνει ΠΑΣΟΚ αλλά από τον δρόμο που διάλεξε ο Αντώνης ο σφουγγαράκης.
Υποψήφιος για την αρχηγία του αποκόμματος του ΠΑΣΟΚ θα είναι και ο Παπουτσής.
Θα ΜΑΤώσουν σε αυτό το κόμμα. Ο Παπούτσι από τα ΜΑΤ και ας είναι και δακρυγόνο θα δώσει στο κόμμα έναν αέρα δημοκρατικότητας.
Κάθε κάλπη και δακρυγόνο κάθε ψήφος και γκλοπιά.
Τιμή τιμή στον Χρήστο Παπουτσή. Τον άνθρωπο – αντιεξουσιαστή που αναμόρφωσε τα ΜΑΤ. Τα έφερε δίπλα στον πολίτη. Μέχρι και συνοδεία στο μετρό είχαν οι πολίτες.
Και τα δάκρυα ήταν του αποχωρισμού.
Μετά τις εκλογές θα πάμε στις εφορίες. Είπαμε να πληρώσουμε ακριβά τις εκλογικές μας επιλογές αλλά αυτό φτάνει στα όρια του σαδομαζοχισμού.
Ο Μπένι είπε ότι υπάρχουν πολλοί βουλευτές που έβγαλαν λεφτά στο εξωτερικό, ο Πετσάλνικος είπε ότι δεν υπάρχει κανένας.
Λέει μόνο ο ένας ψέματα ή και οι δύο; Με βάση την λογική ψέματα λέει ο ένας. Με βάση την πολιτική ψέματα λένε και οι δύο.
Γέμισε ο τόπος πλατφόρμες… ιδεών. Μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους έχουν καθώς πιστεύουν ότι οι ιδέες τους είναι τόσο πολλές και καλές που θέλουν και πλατφόρμα.
Ο Πανίκας έφτιαξε την δική του πλατφόρμα. Την ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. Προφανώς αυτήν που έχει ξεπουληθεί στα συμφέροντα που εξυπηρετεί η τρόικα.
Ο Παπαδήμος δεν πληρώνεται για τις υπηρεσίες που προσφέρει ως πρωθυπουργός. Του φτάνουν αυτά που παίρνει για τις υπηρεσίες που προσφέρει ως τραπεζίτης.
Οι απειλές προς τους πολίτες συνεχίζονται. Με μια φωνή Μπένι και Παπαδήμιος μας είπαν ότι είναι η ώρα για δουλειά, δουλειά, δουλειά.
Αν αυτά που βιώνουμε μέχρι τώρα είναι αποτέλεσμα μιας δουλειάς φαντάσου τι θα γίνει τώρα που η λέξη δουλειά αναφέρθηκε τρεις φορές.
Δεν μας οδηγούν σε έναν θάνατο αλλά σε μια εξαΰλωση.
Και για εκλογές βλέπουμε. Εξάλλου οι οδηγίες από την τρόικα είναι σαφέστατες. Ψηφίστε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Και μετά τι τις θέλουμε τις εκλογές; Ο Μπένι αντιπρόεδρος είναι, αντιπρόεδρος θα μείνει…
Πλέον οι ελληνικές λέξεις αλλάζουν. Μπροστά από κάθε λέξη θα μπαίνε το πρόθεμα φόρος, για παράδειγμα, δεν θα λέμε «καλημέρα» αλλά «φοροκαλημέρα», «φοροκαλό φορομήνα» κλπ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου