Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ.


Άρχισε η μεταγραφική περίοδος .



Παρά την οικονομική ..δυστοκία που λένε ότι έχουν οι ομάδες που θα συμμετέχουν στο εκλογικό πρωτάθλημα, άρχισαν να κάνουν…. μεταγραφές.
Όπως έγινε γνωστό πριν λίγο, οπρώην Διευθυντής της ομάδας του Πάνου Καμμένου, Διονύσης Δαβουρλής, μετά το λίγων ημερών πέρασμα από τους Α.Ε για να δει τι γίνεται και να ενημερώσει τον προπονητή της Ν.Δ, επέστρεψε στην παλιά του ομάδα αναλαμβάνοντας την κινητοποίηση των οπαδών στο λεκανοπέδιο Αττικής.
Με ανοικτή επιστολή του, η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα στη Μυτιλήνη σήμερα το πρωί, το σεντερμπακ Σπύρος Γαληνός, ο οποίος το 2009 είχε διεκδικήσει το πρωτάθλημα με τη ΝΔ, ανακοίνωσε ότι προσχωρεί στην ομάδα "Ανεξάρτητοι Έλληνες" του Π. Καμμένου και κάλεσε τους πολίτες να τον ακολουθήσουν στην νέα ομάδα του.
Στα γραφεία-προπονητήριο της νεοσύστατης ομάδας του Πάνου Καμμένου, Ανεξάρτητοι Έλληνες, στη γωνία Συγγρού και Χαροκόπου, θεάθηκαν οι Μίκα Ιατρίδη και Παναγιώτης Μελάς, ώστε να προσχωρήσουν και επίσημα. Η αποχωρήσασα παίκτρια Δωδεκανήσου από τη Νέα Δημοκρατία, Μίκα Ιατρίδη μας είπε : "Ναι είναι αλήθεια. Το μεσημέρι θα είμαι στο νέο προπονητικό κέντρο του Πάνου Καμμενου.
Την προσχώρηση άνευ τιμήματος του παλτού Πέτρου Μαντούβαλου στην ομάδα του ΛΑΟΣ ανακοίνωσε την Τρίτη ο προπονητής και πρόεδρος Γιώργος Καρατζαφέρης.
Ο κ. Καρατζαφέρης καλωσόρισε τον κ. Μαντούβαλο και πρόσθεσε: «Με τον Πέτρο γνωριζόμαστε εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Συνυπήρξαμε στη ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. Τότε, εγώ ως προπονητής της ΟΚΕ Δημοσίας Τάξεως και ο Πέτρος Μαντούβαλος ως βοηθός μου .
Μπορεί να τον έπιασαν προ καιρού …ντοπέ ,αλλά τώρα είναι …καθαρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου