Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ...................


ΠΡΟΣ ΕΛ.ΑΣ.: Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΩΣ ΖΩΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΤΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ!!... VIDEO.

«Δεν επιχειρούν οι υπουργοί, επιχειρούν τα σώματα ασφαλείας», 

 

 Ο Παπουτσής πουλάει τρέλα, ότι τα ΜΑΤ έδερναν δίχως εντολές
Όπου έγινε βίαιη αντίδραση της αστυνομίας δεν υπήρχε εντολή ούτε από την πολιτική ηγεσία ούτε από τους επιτελείς
«Δεν επιχειρούν οι υπουργοί, επιχειρούν τα σώματα ασφαλείας», είπε ο Χρήστος Παπουτσής μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, προσθέτοντας πως όταν πήγε στο υπουργείο ανέλαβε την ευθύνη να υλοποιήσει την πολιτική της κυβέρνησης για ήπια αντιμετώπιση των κοινωνικών αντιδράσεων σε μία ταραγμένη περίοδο.
«δεν είναι ευθύνη του πολιτικού και της πολιτικής ηγεσίας εάν εκείνοι που κινητοποιούνται αποφασίζουν να εκδηλώσουν με βίαιο τρόπο την αντίδρασή τους»

Ανεμος
ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΑΝΤΙΡΙ
Θέλει να μας πει δηλαδή, ότι οι ΜΑΤατζήδες σάπιζαν τον κόσμο στο ξύλο ΔΙΧΩΣ να εκτελούν εντολές; Αντιλαμβάνεται πόσο επικίνδυνο είναι αυτό που είπε; Και το ομολογεί έτσι κυνικά δίχως να αισχύνεται; Και δίχως να έχει αποτάξει κανέναν από το σώμα; Εάν όλα αυτά που ομολόγησε ο κύριος Παπουτσής αληθεύουν, τότε είναι διπλά επικίνδυνος και καλό θα ήταν να αποχωρήσει για πάντα από τα δημόσια πράγματα ως -τουλάχιστον- ανίκανος!
 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ.... ΑΥΤΟΣ Ο ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ... ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ  ...  ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ..... ΑΥΤΟΣ Ο ΦΑΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.... ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΛΕΧΘΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!


ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ!!

 ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ....... ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ......  Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΘΑΛΨΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕΞΙΝ  ΒΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ..... ΟΤΙ ΘΑ "ΤΟΥΜΠΑΡΕΙ" ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΙΑΝΟΣ ΘΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΘΩΚΟ..................... ΑΒΙΑΣΤΑ  ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΧΑΧΟΛΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου