Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΙΛΑΣ, ΤΟΣΟ ΘΑ ΚΑΙΓΕΣΑΙ ΦΥΡΕΡ



"Ιούδες, εφιάλτες και βρούτοι οι διαγραφέντες"

Επίθεση κατά των δυο διαγραφέντων βουλευτών Μ. Βορίδη και Α. Γεωργιάδη, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης, κάνοντας λόγο για "Ιούδες, Εφιάλτες και Βρούτους" ενώ εκτόξευσε βέλη και προς τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, κατακρίνοντας τις «αλλεπάλληλες αλλαγές στις θέσεις και τις....





δεσμεύσεις του". Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, στην εισήγησή του προς τα μέλη της ΚΕ, επανέλαβε ότι "απέναντι στο ψευτοδίλημα νεοφιλελευθερισμός ή κομμουνισμός, ο ΛΑΟΣ καταθέτει τη δική του πρόταση που στηρίζεται στις αρχές του πατριωτικού παρεμβατισμού, που αποτελεί τη βάση της ιδεολογίας του κόμματος".

Ο Γ. Καρατζαφέρης εξέφρασε έντονες επιφυλάξεις ως προς το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών, καθώς, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, "δεν είμαι σίγουρος αν αυτός που ζητά εκλογές το εννοεί πραγματικά".
Χαρακτήρισε ως αδύναμη και κατώτερη των περιστάσεων "την κυβέρνηση συνεργασίας ΠΑΣΟΚ- ΝΔ υπό τον Λουκά Παπαδήμο" και επιτέθηκε εκ νέου στην Ανγκελα Μέρκελ και τους Ευρωπαίους.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, έθεσε επίσης σε εκλογική ετοιμότητα τον κομματικό μηχανισμό και επανέλαβε την πρόταση για την αντιμετώπιση της κρίσης. Συγκεκριμένα, ζήτησε περίοδο χάριτος πέντε ετών από τους δανειστές μας και εν συνεχεία αποπληρωμή του χρέους με καταβολή 10 δισ. ευρω ετησίως, με επιτόκιο αντίστοιχο με αυτό της Ευρωπαϊκής ΚεντρικήςΤράπεζας, δηλαδή 1%.

Το ποσό αυτό, όπως υποστήριξε ο κ. Καρατζαφέρης, θα συγκεντρώνεται μόνον από την αξιοποίηση των ενεργεακών κοιτασμάτων, για τα οποία, όπως είπε, έχουν κατατεθεί ήδη πολλές προτάσεις. Παράλληλα, η Κεντρική Επιτροπή του ΛΑΟΣ εξέλεξε ομοφώνως γενικό γραμματέα τον βουλευτή Λάρισας και πρώην υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Αστέριο Ροντούλη στην θέση του διαγραφέντα 'Αδωνι Γεωργιάδη, κατά τη σημερινή συνεδρίασή της. Να σημειωθεί ότι δεν υπήρξε άλλη υποψηφιότητα και ως εκ τούτου δεν στήθηκαν κάλπες, όπως προβλέπονταν αρχικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου