Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΛΑ ΟΥΤΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ...........


Μπαλάκι οι ευθύνες για τον "βουλευτή" με το ένα εκατ. ευρώ

Μπαλάκι έχουν γίνει οι ευθύνες για τον «βουλευτή» με το ένα εκατ. ευρώ. Σε απάντηση όσων τον κατηγορούν ο πρόεδρος της Αρχής για το «πόθεν έσχες», κ. Νικολούδης, έβγαλε εκ νέου ανακοίνωση στην οποία επιμένει ότι δεν μίλησε για....




βουλευτή, αλλά για «άτομο από τον πολιτικό κόσμο της χώρας με την ευρύτερη σημασία του όρου». «Έκανα λόγο για ένα εκατομμύριο, χωρίς άλλο προσδιορισμό. Δεν ανέφερα “Ελβετία” ούτε άλλη χώρα του εξωτερικού. Όταν ερωτήθηκα και απάντησα, στη συνεδρίαση της 21-2-2012, χρειάστηκε ν' ανακαλέσω στη μνήμη μου μία από τις 4.618 υποθέσεις του προηγούμενου έτους και είναι αληθές, ότι ανέφερα το “Μάϊο” αντί το “Μάρτιο” του 2011.

Το θέμα αυτό, το διευκρίνισα αρμοδίως τις αμέσως επόμενες ημέρες. Θέλω όμως να τονίσω, για μία ακόμη φορά, την ελάχιστη αν όχι ανύπαρκτη, σημασία του αν το γεγονός συνέβη το Μάιο ή το Μάρτιο του 2011 και αντίθετα, την τεράστια σημασία της από μέρους μου επισήμανσης, ότι το παραπάνω ποσό ήταν νόμιμο χρήμα. Αυτός ήταν ο στόχος και η ουσία της απάντησής μου, η οποία αν δεν είχε υπάρξει, σύντομα θα σημειωνόταν πολύ χειρότερη εξέλιξη στην όλη υπόθεση και την εξέλιξη αυτή θα ήμουν υποχρεωμένος να παρακολουθώ σιωπηρός», αναφέρει στην νέα ανακοίνωση του.

Στην συνέχεια ο κ. Νικολούδης ζητάει να σταματήσουν να του επιτίθεται γιατί «δεν είναι σωστό να υβρίζεται έτσι αβασάνιστα ένας δημόσιος λειτουργός, ο οποίος εμποδίζεται από τον ίδιο το νόμο στο να δώσει ολοκληρωμένες και αποστομωτικές απαντήσεις σε όλους και για όλα», ενώ καταλήγει ότι θέλει να δώσει συμπληρωματική ακρόαση στην «Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας», καθώς έχει πολλά και ενδιαφέροντα να πει.

Εν τω μεταξύ, η υπόθεση του κ. Ι. Κούβελου για την ανακριβή υποβολή "πόθεν έσχες" σχετικά με το ένα εκατ. ευρώ που έβγαλε στο εξωτερικό παραπέμπεται αυτεπάγγελτα στον εισαγγελέα, όπως σας είχαμε πει από χθες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου