Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ??????


Ελλάς Eλλήνων ..παλαβιάρηδων.



Το τελευταίο κερασάκι στην τούρτα της αντιπαράθεσης το έβαλε ο Ηλίας Πολατίδης του ΛΑΟΣ πρώην νεοδημοκράτης , κολλητός του νύν νεοδημοκράτη ..Βορίδη ,που ήταν κολλητός του δικηγόρου των Ρότσιλντ Δένδια της Ν.Δ από την εποχή της ΕΝΕΚ όπως λέει ο Καμμένος . Ούτε λίγο ούτε πολύ κατήγγειλε ότι το ΚΚΕ πληρώνει τριάντα ευρώ ανά λαθρομετανάστη προκειμένου αυτοί να συμμετάσχουν στις διαδηλώσεις του ΠΑΜΕ!
Ο π. βουλευτής Γιώργος Συμπιλίδης πρώην Πολιτική άνοιξη δηλώνει κατηγορηματικά: «Ναι, είμαι υποψήφιος» με τη ΝΔ χωρίς να απαντήσει στην δήλωση του Ο Σαμαράς που ήταν αρχηγός της πολιτικής άνοιξης, τώρα αρχηγος της Ν.Δ και που φοβήθηκε να πάει στα Γιάννενα επειδή του είπαν ότι αγοράστηκαν όλα τα γιαούρτια από τα σουπερ μάρκετ της πόλης.
Σε ανοιχτή γραμμή βρίσκονται ο Βενιζέλος που δεν τον ήθελαν στην Ν.Δ και πήγε στο ΠΑΣΟΚ για να καταλήξει αρχηγός, με τον κομιστή του εκατομμυρίου Τσουκάτο, που θέλουν και τον …Σημίτη στην παρέα. Λένε ότι εδώ και μήνες δουλεύει για τον Βενιζέλο . Η νέα αποστολή του Τσουκάτου είναι να παρουσιάσει μια εντυπωσιακή νίκη του Βενιζέλου την ερχόμενη Κυριακή με αντίπαλο τον… εαυτό του, κάνοντας τον Στέφανο Τζουμάκα να πει ότι …οι συμμορίες έχουν καταλάβει την εξουσία…
Ο οικονομικός δολοφόνος μας ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ είπε, πως ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΗΞΕΡΕ πως το έλλειμμα θα είναι διψήφιο και όμως έλεγε πως «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ» και είχεΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ και τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ για αυτό . Και για να δώσει πάσα στον Παπαδήμο μας λέει ότι, ο προϋπολογισμός σε επίπεδο Κεντρικής Κυβέρνησης κατέγραψε στο δίμηνο Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου πλεόνασμα ύψους... 647 εκατ. ευρώ έναντι ελλείμματος 1,1 δισ. ευρώ το αντίστοιχο δίμηνο του 2011,αλλά δεν μας λέει πως σχεδιάστηκε ο Ελληνικός τιτανικός .,ούτε γιατί έδωσε κρυφά δικαίωμα ψήφου στις αποφάσεις της ιδιωτικής κατ΄ουσιαν, αλλά για τους χαχόλους τράπεζας της Ελλάδος,σε…. αλλοδαπούς. Ούτε μας λέει γιατί φυγάδευσε όλο τον χρυσό της κρυφά στο εξωτερικό, βάζοντας τον ενέχυρο στους τοκογλύφους. .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου