Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ, ΜΑ ΑΚΟΜΑ ΜΑΖΙ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ, ΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ???????


«Σε παροξυσμό λαϊκισμού η ΝΔ»

Για παροξυσμό λαϊκισμού κατηγόρησε τη ΝΔ, ο Ευ. Βενιζέλος, καθώς όπως είπε μετά την εκλογή του άλλαξαν οι συσχετισμοί. Το ΠΑΣΟΚ βαδίζει προς τις εκλογές έχοντας πλήρη συνείδηση της κατάστασης και έχοντας ανακτήσει την δυνατότητα να κοιτάζει τους πολίτες στα μάτια, τόνισε ο πρόεδρος του Κινήματος, Ευάγγελος Βενιζέλος, στην....




εισήγησή του στην συνεδρίαση της Εθνικής Εκλογικής Επιτροπής στην Ιπποκράτους. «Το τεκμήριο αθωότητας έχει χαθεί για όλους» επισήμανε ο κ. Βενιζέλος, τονίζοντας, ωστόσο, ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να αντιστρέψει το «τεκμήριο ενοχής», που περιβάλλει το πολιτικό σύστημα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επέκρινε την ΝΔ για «παροξυσμό λαϊκισμού, ιδίως μετά την 18η Μαρτίου, οπότε ένιωσε (η ΝΔ) οτι αλλάζουν οι συσχετισμοί δυνάμεων» και ανέφερε συγκεκριμένα παραδείγματα μέτρων, στα οποία η ΝΔ ασκεί αντιπολίτευση, ενώ τα έχει συνυπογράψει ο κ. Σαμαράς και τα έχουν ψηφίσει οι βουλευτές της ΝΔ, στη Βουλή.

Επίσης, ο κ. Βενιζέλος είπε οτι η παραδοσιακή Αριστερά και η υπερσυντηρητική ακραία αντιπολίτευση, δεν έχουν να προτείνουν καμία ρεαλιστική και υπεύθυνη λύση εξόδου από την κρίση «και αυτό το αντιλαμβάνονται και όσοι τους ακολουθούν, είτε απο επιλογή, είτε από αδράνεια».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου