Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.......


Θράσος Γ.Παπακωνσταντίνου σε τηλεοπτική εκπομπή

Περίσσειο θράσος από τον υπουργό ΠΕΚΑ και εκ των βασικών υπευθύνων για τα δεσμά δεκαετιών (το 2030 υπολογίζει ανάκαμψη της Ελλάδας η ίδια η τρόΪκα) με τα οποία έχει δεθεί η χώρα, τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Το πρωί εμφανίστηκε σε εκπομπή πρωινού καναλιού που στηρίζει τρόΪκα "με νύχια και με δόντια" και μίλησε για το ... ποιοι ευθύνονται για την οικονομική καταστροφή της χώρας. Φυσικά εξαίρεσε τον εαυτό του και τον πολιτικό του προϊστάμενο Γ.Παπανδρέου, εντολές του οποίου εκτελούσε.

Μετά τις συντριπτικές σε βάρος του καταθέσεις στην επιτροπή της Βουλή που διερευνά το σκάνδαλο της τεχνητής διόγκωσης του χρέους κια τον σάλο που έχει ξεσπάσει σε βάρος του χρειαζόταν επικοινωνιακή στήριξη, η οποία του προσεφέρθη πρόθυμα.

Το πιο ωραίο που είπε ήταν ότι "Δεν έχει αποφασίσει εάν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές"! Λες και αν είναι υποψήφιος υπάρχει έστω μία περίπτωση στο εκατομμύριο να βγει βουλευτής. Και στο Κοζάνη να ξαναγυρίσει (ειδικά εκεί) οι πολίτες τον περιμένουν πως και πως. Βουλευτική ασυλία, τέλος σε μερικές εβδομάδες. Και από τον Α.Σαμαρά εξαρτάται το αν θα πάει φυλακή, όπως σύσσωμο το Έθνος απαιτεί... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου