Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ??



Μόνο ένα διεστραμμένο πρωθυπουργικό μυαλό θα ένιωθε ηδονή βλέποντας τους συμπολίτες του στις ουρές της ΔΕΗ...

Κε Παπαδήμο, μόνο ένα διεστραμμένο πρωθυπουργικό μυαλό θα ανέχονταν τις ουρές της ΔΕΗ κι εσείς δεν είστε!
Πιο σκληροτράχηλη από τους σωματοφύλακες του Αμπντουλά Οτσαλάν, η Τόνια Αντωνίου, ηγείται των δύο άλλων: του λεπτεπίλεπτου ραδιούργου Μίμη Ανδρουλάκη και του συνωμότη εκσυγχρονιστή Θόδωρου Τσουκάτου.
Οι τρεις τους έχουν αναλάβει τη «βρώμικη» δουλειά στην υπόθεση εκλογής του Βενιζέλου στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.
Την ίδια ώρα εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες στριμώχνονταιστις ουρές της εξαθλίωσης για να...
 πληρώσουν το ομιχλώδες χυδαίο χαράτσι του ΔΕΗ που εμπνεύστηκε ο πολύς αντιπρόεδρος και υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.
Ένας Βενιζέλος, ο οποίος αρνείται σαδιστικά, ακόμη και μετά την απόφαση του ΣτΕ, να δώσει εντολή ολοκληρωτικής απεμπλοκήςτου χαρατσιού από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.
Το μόνο που δεν έχουν κάνει ακόμη στους καταναλωτές πολίτες είναι να τους σημαδεύουν, όπως οι Ναζί τους Εβραίους-όσους δεν πληρώνουν το χαράτσι.
Μιλάμε για κανονικό 4ο Ράιχ, με τον εξαφανισμένο Αρθούρο Ζερβόνα μην βγάζει άχνα για το καθημερινό έγκλημα ευτελισμού των Ελλήνων στις ουρές της ΔΕΗ.
(Οι κρατούμενοι με την αφιξή τους και μετά την ‘απολύμανση' φορούσαν την στολή του στρατοπέδου με τις κάθετες ρίγες και ανάλογα την καταγωγή ή το λόγο που κρατούνταν ήταν υποχρεωμένοι να φορούν και ένα χρωματιστό τρίγωνο ή κορδέλα πχ. Οι τσιγγάνοι φορούσαν καφέ τρίγωνο. Οι μάρυρες του Ιεχωβά φορούσαν μωβ τρίγωνο. Οι κομμουνιστές και οι πολιτικοί κρατούμενοι φορούσαν κόκκινο τρίγωνο. Οι Γερμανοί ποινικοί κρατούμενοι φορούσαν πράσινο τρίγωνο. (Ακριβώς πριν τους Ολυμπιακούς του 1936 του βερολίνου, 120 άστεγοι που συνελήφθησαν από τους δρόμους οδηγήθηκαν στο Νταχάου -αυτοί φορούσαν μαύρο τρίγωνο.) Οι ξένοι εργάτες-αιχμάλωτοι, οι πιο πολλοί Πολωνοί, φορούσαν μπλε τρίγωνο. Οι Εβραίοι φορούσαν πάντα δύο τρίγωνα: ένα κίτρινο τρίγωνο πάνω από ένα κόκκινο τρίγωνο.Οι ομοφυλόφιλοι, που είχαν συλληφθεί σύμφωνα με το άρθρο 175 του Γερμανικού Ποινικού κώδικα, φορούσαν ένα ροζ τρίγωνο.)
Δείγμα-ένα από τα πολλά-του πως θα κυβερνήσει την Ελλλάδα σε περίπτωση που εκλεγεί ποτέ πρωθυπουργός.
Είναι ο ίδιος άνθρωπος ο οποίος από κοινού με τον Λοβέρδο φρόντισε να καθαρίσει για τους Παπαντωνίου-Τσοχατζόπουλο στη περίφημη επιτροπή για τα εξοπλιστικά που συνέστησε ο αργόσυρτος Μπουγατσούλης με επικεφαλής τον οξυδερκή Τραγάκη.
Είναι ο ίδιος άνθρωπος που δοξάζει καθημερινά το βαρύ πυροβολικό των ΜΜΕ (Μπόμπολας, Ψυχάρης, Αλαφούζος, Αναστασιάδης).
Όσα από τα μέλη του πολιτικού συμβουλίου του ημιθανούς ΠΑΣΟΚ πιστεύουν ότι με τον Βενιζέλο θα έχουν αύριο πλανώνται και από μια άποψη αξίζει να βιώσουν την κόλαση της επιλογής τους.
Αναρωτιέται κανείς ως πότε ο κ. Λουκάς Παπαδήμος θα επιτρέπει αυτή την χυδαιότητα του χαρατσιού μέσω της ΔΕΗ.
Αυτό τον εξευτελισμό των συμπολιτών του στις ουρές για ένα χαράτσι που δεν πρέπει να έχει καμία σχέη με τη ΔΕΗ.
Σε ποια πολιτισμένη χώρα κε Παπαδήμο, είδατε παρόμοια αντιμετώπιση;
Τι σόι πρωθυπουργός είσαι αν δεν μπορείς να παρέμβεις σήμερα και να δώσεις ένα τέλος σ' αυτή τη χυδαιότητα του χαρατσιού μέσω της ΔΕΗ στην οποία χρωστάνε εκατοντάδες εκατομμύρια οι επιχειρηματίες της διαπλοκής και η ίδια βγάζει όλο της το μένος στους πολίτες υποδυόμενη τον μπράβο του υπ. Οικονομικών.
Μόνο ένα διεστραμμένο πρωθυπουργικό μυαλό θα ένιωθε ηδονή βλέποντας τους συμπολίτες του στις ουρές της ΔΕΗ για έναν άσχετο από την πληρωμή του ρεύματος λόγο.
Κι εσείς κε Παπαδήμο, δεν δείχνετε διεστραμμένος.
Δώστε επιτέλους τώρα εντολή να αποσυνδεθεί το φασιστικό χαράτσι από τους λογαριασμούς του ρεύματος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου