Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Ο ΒΗΧΑΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ..............


Από το διαμέρισμα στα Βριλήσσια στη βίλα της Εκάλης

Η περυσινή μετακόμιση στα βόρεια προάστια, τα ταξίδια στο εξωτερικό και τα γεύματα εργασίας με… επενδυτές. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΛΗ στο Άμπου Τάμπι και από εκεί στη Μύκονο. Δεν είναι λίγες οι φορές που η πολυτελής ζωή του Νίκου Παπανδρέου έχει προκαλέσει τα φώτα της....




δημοσιότητας, προκαλώντας παράλληλα ερωτήματα για το πώς είναι δυνατόν να αντεπεξέλθει κανείς σε ένα τόσο «απαιτητικό» lifestyle, με μόλις 52.000 ευρώ έσοδα τον χρόνο! Η τελευταία φορά που στράφηκαν τα φώτα της δημοσιότητας επάνω του ήταν όταν, από ένα διαμέρισμα 150 τετραγωνικών μέτρων στα Βριλήσσια, μετακόμισε σε μια μεζονέτα 530 τετραγωνικών στην Εκάλη, μαζί με τη σύζυγο του Αλεξία Κληρονόμου και τα δύο τους παιδιά. Όπως είχε αποκαλύψει τότε το «Πρώτο Θέμα», η βίλα ανήκε στον μουσικό συνθέτη Φοίβο Τασσόπουλο και, σύμφωνα με τους ειδικούς της αγοράς, το ενοίκιο της κατοικίας υπολογίζεται με τα σημερινά δεδομένα από 4.000 έως 5.000 ευρώ. Όπως, όμως, είπε ο ίδιος ο Ν. Παπανδρέου απαντώντας στο δημοσίευμα, η βίλα δεν του ανήκει και εκεί μένει με ενοίκιο. Παρόλα αυτά, τα πάγια έξοδα ενός σπιτιού, που υπερβαίνει τα 500 τετραγωνικά, θα μπορούσαν να θεωρηθούν διόλου ευκαταφρόνητα.

Επιπροσθέτως, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, «το ένα εκ των δύο παιδιών του πάει σε βρετανικό ιδιωτικό εκπαιδευτήριο των βορείων προαστίων, που παρέχει τις υπηρεσίες του τιμολογώντας τους γονείς με τα ακριβότερα δάδακτρα στη χώρα, ύψους 12.000 ευρώ ατησίως».

Και μπορεί η Porsche Carrera και το SUV της BMW που φωτογραφήθηκαν από το «Πρώτο Θέμα» στο γκαράζ της κατοικίας του αδελφού του πρώην πρωθυπουργού να ισχυρίζεται ότι ανήκουν σε επισκέπτες και όχι στον ίδιο, όμως τα αλλεπάλληλα ταξίδια στο εξωτερικό και οι διακοπές σε κοσμοπολίτικα νησιά της χώρας μας θα μπορούσαν να θεωρηθούν «δαπανηρή υπόθεση». Χαρακτηρίστηκες είναι οι περσινές πασχαλινές διακοπές του στο ξενοδοχείο Creta Palace του Ρεθύμνου, οι οποίες προκάλεσαν επικριτικά δημοσιεύματα. Προκλητικές χαρακτηρίστηκαν και οι διακοπές τον περασμένο Σεπτέμβριο στη Μύκονο, όπου ήταν προσκεκλημένος στον μυθικό γάμο Λιβανέζου δισεκατομμυριούχου Ροναλντ Σαγκουρί. Ο γάμος στοίχισε περισσότερα από 2.000.000 ευρώ και από το νησί κυριολεκτικά παρέλασε όλο το διεθνές jet set, σε μια άνευ προηγουμένου επίδειξη πλούτου και χλιδής. Και βέβαια, ο πολυάσχολος αδελφός του πρώην πρωθυπουργού συνιθίζει να γευματίζει με επιχειρηματίες σε κεντρικά ξενοδοχεία στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα, προσελκύοντας επενδύσεις.
Εφημερίδα Real, 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου