Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

ΣΤΗΡΙΞΗ ΧΩΡΙΣ ΒΑΣΗ.................


"Το ΠΑΣΟΚ θα βγει λαβωμένο από τις εκλογές"

Τη στήριξή της στον Ευάγγελο Βενιζέλο για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε η βουλευτής του κόμματος Άννα Νταλάρα .Μιλώντας στο Βήμα fm, η κυρία Νταλάρα τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ θα βγει λαβωμένο από τις εκλογές, επισημαίνοντας ότι «πρέπει να φέρουμε κοντά μας τον....





κόσμο, όχι με "τσιτάτα" αλλά με καθαρές προτάσεις από αξιόπιστους φορείς μηνυμάτων». Εξέφρασε επίσης την ανησυχία της για πιθανές ακραίες αντιδράσεις διαμαρτυρίας κατά την διάρκεια των εκλογών του ΠΑΣΟΚ από οπαδούς του κινήματος οι οποίοι όπως είπε χαρακτηριστικά είναι εξοργισμένοι.

Κληθείσα να σχολιάσει τις επιθέσεις εναντίον του συζύγου της Γιώργου Νταλάρα τόνισε ότι αυτή είναι η μοίρα ενός μοναχικού ανθρώπου και ότι πληρώνει την δική της συμμετοχή στην πολιτική.

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι ο Γιώργος Νταλάρας παρά το γεγονός ότι γνωρίζει ότι κάποιοι θα επιχειρήσουν ξανά να προκαλέσουν επεισόδια εναντίον του, δεν θα σταματήσει.

«Αυτή είναι η μοίρα ενός μοναχικού ανθρώπου, ο Γιώργος έχει ξεκινήσει μέσα από τον κόσμο και παρά τις πολλές προτάσεις που έχει δεχθεί για να μπει στην πολιτική, έχει αρνηθεί» είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου