Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ...........


ΟΙ AL CAPONE ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ

Επανερχόμαστε στον αγύρτη συνταξιούχο δημοσιογράφο που είπε να συμπληρώσει την πλούσια σύνταξη του με ένα έξτρα εισόδημα απο το νεόκοπο κόμμα (που είναι και της μόδας τελευταία) δημοσιεύοντας αγγελία στη Χρυσή Ευκαιρία, σύμφωνα με την οποία ζητούσε άνεργα θύματα δημοσιογράφους να δουλέψουν ΤΣΑΜΠΑ στο γραφείο Τύπου του κόμματος, με υποσχετική να προσληφθούν αν και όταν το κόμμα μπει στη Βουλή.

Απο email που μας στείλατε μάθαμε οτι το έχει κάνει σύστημα ο εν λόγω συνταξιούχος να αναζητά "θύματα" άνεργους συναδέλφους ή φιλόδοξους φοιτητές/σπουδαστές δημοσιογραφικών σχολών και με το κατάλληλο παραμύθι που τους πουλάει να τους βάζει να δουλεύουν ΤΣΑΜΠΑ με υποσχετικές μελλοντικών προσλήψεων και άλλων δελεαστικών προσφορών.

Μάθαμε λοιπόν οτι μια φορά κι ένα καιρό είχε παραμυθιάσει αρκετούς σπουδαστές/φοιτητές δημοσιογραφίας τους οποίους είχε χώσει κανονικά και χωρίς να τους δίνει δεκάρα, να γράφουν ρεπορτάζ για δικές του "διαδικτυακές δραστηριότητες".

Με τη διαφορά ότι ο ίδιος τσέπωνε κανονικά τις μηνιαίες "χορηγίες" μεγαλέμπορου όπλων.

Όταν μάλιστα κάποια απο τα θύματα του αντέδρασαν, έπειτα απο αρκετό καιρό δωρεάν εργασίας, άρχισε να βρίζει και να απειλεί τα παιδιά λες και ήταν υπάλληλοι του. Φυσικά δεν χρειάστηκε να περάσει πολύς καιρός για να τον αφήσουν σύξυλο οι φοιτητές/σπουδαστές, με αποτέλεσμα ο συνταξιούχος αγύρτης να βγει στην αναζήτηση άλλων κορόϊδων-θυμάτων.

Και ο καιρός περνούσε ...μέχρι που ο συνταξιούχος αγύρτης σκέφτηκε να "δαγκώσει" τους άνεργους συναδέλφους του.

Παλιά πουτάνα στο κουρμπέτι άρχισε να τάζει λαγούς με πετραχείλια επεκτείνοντας τις βλέψεις του και πέρα απο το διαδίκτυο. Τούτη τη φορά θα το έπαιζε και λίγο "πειρατής των ερτζιανών", προσδοκώντας μεγαλύτερη μπάζα εν όψει και των εκλογών.

Μόνο που για κακή του τύχη τον πήραν χαμπάρι τα υποψήφια θύματα του και την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια όταν άρχισε να τους ζητάει να "τσοντάρουν" οικονομικά στο νέο εγχείρημα του!!! Να τσοντάρουν στη δική του αρπαχτή άνεργοι δημοσιογράφοι που δεν είχαν καλά καλά να πάρουν ούτε τσιγάρα...Τέτοια ξεφτίλα ο συνταξιούχος αγύρτης.

Έχουμε λάβει περισσότερα απο 20 emails με πληροφορίες απο τα έργα και ημέρες του ακροδεξιού συνταξιούχου δημοσιογράφου τα οποία επεξεργαζόμαστε για να επανέλθουμε.

Μέχρι τότε καληνύχτα και καλή τύχη κυρία Νταουντάκη που σπεύσατε να μας επιπλήξετε δημοσίως. Να δούμε τι θα πείτε όταν θα αποκαλύψουμε περισσότερα στοιχεία απο τη δράση του συνεργάτη σας, αν και είμαστε σίγουροι οτι έχετε ήδη καταλάβει για ποιον πρόκειται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου