Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

ΟΧΙ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΣ, ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΒΛΑΚΕΣ??????


Η ΕΞΟΥΣΙΑ,ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, Ο ΛΑΟΣ, ΚΑΙ .....ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ…!!!


Γράφει ο Περικλής Αθανασόπουλος
Δεν μπορεί να φταίνε μόνο οι 199 … οι 207… οι 155…βουλευτές, που ψηφίζουν κάθε φορά τα μνημονικά μέτρα για την υποδούλωση του Ελληνικού λαού και την ένταξη της Ελλάδας σε συνθήκες υποτέλειας των τραπεζών και των Γερμανικών συμφερόντων.
Δεν είναι δυνατόν,  ενώ  πριν από λίγες μέρες, όχι μόνο να δίνεται άφεση αμαρτιών στην μεγαλύτερη συμμορία στην παγκόσμια ιστορία που έχει εμπλέξει σε διαφθορά τις απανταχού κυβερνήσεις, αλλά να τις αναθέτουν ταυτόχρονα και μεγάλα κρατικά έργα, και σήμερα να βρίσκονται χιλιάδες λαού στην Εθνική συνδιάσκεψη του ΠΑ.ΣΟ.Κ, που στην ουσία με την παρουσία τους και μόνο  «χειροκροτούν» και τιμούν αυτούς τους  κατ’ ουσία πρωταίτιους.
Να τελειώνει το παραμύθι, όλοι όσοι σήμερα βρίσκονται στην συνδιάσκεψη του ΠΑ.ΣΟ.Κ έχουν  την ίδια ευθύνη με τους βουλευτές που ψηφίζουν τα «μνημονιακά έργα »,γιατί είναι τα όργανα πάνω στα οποία «πατάνε» για να πετύχουν τον σκοπό τους τα συστήματα κάθε φόρα, άρα είναι μέρος του συστήματος.
Αυτοί που συμμετέχουν σήμερα σε αυτή την συνδιάσκεψη ,στην ουσία είναι ο μηχανισμός που υλοποιεί τα σχέδια τους, είναι αυτοί που εννοεί ο κ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ όταν λέει ότι «μαζί τα φάγαμε»…
Είναι αυτοί που σε μερικούς, αν ανοίξεις τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς ,θα τους βρεις  περισσότερο φουσκωμένους από των βουλευτών, και δυστυχώς είναι αρκετοί, είναι όλοι οι κρατικοί λειτουργοί που ασχολούνται με εγκρίσεις για δαπάνες του δημοσίου, δηλαδή όλα τα διευθυντικά στελέχη και οι διοικήσεις των φορέων του δημοσίου…!!!
Βέβαια σε ένα σύστημα  για να μπορέσεις να κάνεις την δουλειά σου, στηρίζεσαι έκτος από τον μηχανισμό που έχεις συστήσει, και σε πολλούς βλάκες που τους «ποτίζεις με την ελπίδα» ότι κάποια στιγμή θα τους βάλλεις στην «μάσα», και όταν αντιλαμβάνεσαι ότι «αρχίζουν να κάνουν νερά», χωρίς βέβαια να καταλαβαίνουν το σχέδιο σου, τους δίνεις ένα κοκαλάκι  η τους τραβάς «έναν  εργασιακό εκβιασμό», και επανέρχονται στα «ίσια»…!!! 
Είναι απαραίτητοι και οι «βλάκες» γιατί επιτελούν τον ρόλο του χειροκροτητή, δηλαδή με αυτούς «κάνεις την πλάκα σου» δημιουργείς τις συνθήκες του γηπέδου και έτσι προσεγγίζεις τον λαό…!!!
Βέβαια να τονιστεί ότι το ίδιο συμβαίνει με όλο το πολιτικό σύστημα της χώρας και σε όλα τα κόμματα, τα οποία έχουν συστήσει «γερούς μηχανισμούς» για να επιτελούν τον ίδιο σκοπό.
Η διαφορά όμως είναι ότι στο ΠΑ.ΣΟ.Κ , σε σχέση με τα άλλα κόμματα, λειτουργούν πολύ καλλίτερα, γιατί έχουν μάθει τα τελευταία 30 χρόνια, μόνο να κυβερνούν και να διαχειρίζονται τους βλάκες καλλίτερα…!!!.
Για όλα αυτά όμως, ο τελευταίος που την πληρώνει είναι ο Ελληνικός λαός, και μάλιστα του έχουν φορέσει και μια «Προβληματική Δημοκρατία» που τον έχουν δεμένο χειροπόδαρα…!!!
Η λύση είναι μία και μόνο.
« Άπλωμα της δημοκρατίας» και εφαρμογή των κανόνων της…!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου