Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

ΙΧΝΟΣ


Θα βάλουν μέσα τον αχυράνθρωπο;



Την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα για έξι από τους συνολικά 28 κατηγορούμενους στην υπόθεσης της Proton Bank, διατάσσει ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Ιωάννης Δραγάτσης.
Αυτό, μετά την παραγγελία του οικονομικού εισαγγελέα, Γρηγόρη Πεπόνη, για την άσκηση δίωξης, στην οποία τονίζει την «ανάγκη διενέργειας λήψης νόμιμων μέτρων προς τη διασφάλιση δικαστικής λογοδοσίας όλων των κατηγορουμένων».

Ο κ. Δραγάτσης, που διενήργησε πολύμηνη έρευνα για την υπόθεση των επισφαλών δανείων τα οποία χορήγησε η τράπεζα, εξέδωσε διάταξη όχι για το σύνολο των εμπλεκομένων στην υπόθεση, αλλά για έξι για τους οποίους ήδη έχει σταλεί σήμα σε Αστυνομία, αεροδρόμια, λιμάνια κ.α.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν όλοι οι κατηγορούμενοι αφορούν στα κακουργήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, απάτης σε βάρος του Δημοσίου σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές διατάξεις του Ν. 1608/50 περί καταχραστών του Δημοσίου κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια, υπεξαίρεσης επίσης σε συνδυασμό με το Ν. 1608/50, που αφορά το σύνολο των επισφαλών δανείων ύψους 701 εκατ. ευρώ, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και απιστίας από κοινού και κατ' εξακολούθηση.

θα βάλουν μέσα και τον Μητσοτάκη που του έδωσε το μαϊμού δάνειο;
Θα βάλουν μέσα και όσους ξεκοκάλιζαν το χρήμα μαζί του;
Θα βάλουν μέσα και τους αμερικανούς που κρύβονται πίσω του ;
Oλα αυτά είναι για το θεαθήναι διότι πίσω του κρύβονται μεγάλα κεφάλια του συστήματος. Αυτός είναι ένας πρώην πο0λητης …ασετον. Εμείς τα έχουμε γράψει… ΟΛΑ

Λαυρεντιάδης- Γεννηματάς-Παπανδρέου-Μητσοτάκης, Το τετράγωνο.. του ..κύκλου.

Θα γλυτώσει την φυλακή ο αχυράνθρωπος Λαυρεντιάδης;

Ίχνος: Αυτός είναι ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ…. Λαυρεντιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου