Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ....................


Εάν ξαναέχουμε Βενιζέλο θέλουμε πολύ ξύλο.



«Με το PSI ξαναγράφουμε την επωνυμία της Ελλάδας. Πρέπει να βγάλουμε το 2012 που είναι μια δύσκολη χρονιά» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος. Θα την ονομάσουμε …δανειάδα
«Αυτό που με ενοχλεί είναι να έχεις υπογράψει τις δεσμεύσεις και να λες ότι δεν σε δεσμεύουν και θα τις επαναδιαπραγματευθείς» δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος δείχνοντας σαφώς προς την μεριά της ΝΔ. Αφού δέσαμε την χώρα χειροπόδαρα τι είναι αυτά που λένε
«Δεν μπορούμε να συνεργαστούμε με τον αριστερό τυχοδιωκτισμό, με τα κόμματα της δραχμής» ανέφερε ο κ. Βενιζέλος και συμπλήρωσε πως το τραγικότερο για την παραδοσιακή αριστερά είναι ότι έχει γίνει συντηρητική.
Το Μνημόνιο δεν είναι το τέλος της κρίσης,….. Είναι η κρίση του τέλους .
"Γνωρίζω πολύ καλά τι τραβάει κάθε Έλληνας…. διότι είναι έργο μου. Γνωρίζω τι σημαίνει ύφεση στην επιχείρηση, στο νοικοκυριό, στην ανεργία. Τι σημαίνει να έχεις πρόβλημα στον τουρισμό λόγω των επεισοδίων και της δυσφήμισης. Τι τραβάει ο κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα. Η χώρα είναι για πέντε χρόνια σε ύφεση. Θεού και μαλακισμενων ψηφοφόρων θέλοντως θα καταφέρω να την κρατήσω για τα επόμενα πενήντα χρόνια εντος της αυτής.
Δεν θα πάψω να στηρίζω την όποια δοτή κυβέρνηση μέχρι τη διάλυση της Βουλής", και μετά ..βλέπουμε. ΟΣαμαρας μου υποσχέθηκε συγκυβέρνηση. Τόνισε πως μετά την εκλογή του στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ θα παραιτηθεί από υπουργός Οικονομικών. Έτσι και αλλιώς θα συνεχίσει ο Παπαδημος την δουλειά του.
"Οδηγήσαμε τη χώρα στην απόλυτη ταπείνωση με μία δυναμική χρέους που οδηγούσε στην εθνική απογύμνωση", υπογράμμισε. Διαμορφώσαμε μία ψευδαίσθηση, μία πλαστή ευφορία, μία φούσκα".
"Τώρα υπάρχει ένα παράθυρο ευκαιρίας και πρέπει να το αξιοποιήσουμε στο έπακρο. Πρέπει να αποφύγουμε το λάθος της δημαγωγίας. Είναι σκανδαλώδες να εμφανίζονται ως σωτήρες της χώρας αυτοί που έχουν την πιο νωπή ευθύνη για το κατάντημα της χώρας, ανέφερε, εννοώντας και τον εαυτόν του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου