Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...............


Περί...Αντρέα Ψυχάρη και Αντώνη Σαμαρά στη Νέα Δημοκρατία !

Γίνεται πολύς θόρυβος τελευταία για τον...Αντρέα Ψυχάρη γιο του Σταύρου Ψυχάρη του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη την Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά, χωρίς όμως κανείς να γνωρίζει πολλά... για την σχέση των αντρών ή οποία όμως τυγχάνει να ερμηνεύεται δημοσιογραφικά τελευταία....





με διάφορους τρόπους από διάφορα ΜΜΕ ! Η αλήθεια είναι ότι... ο Αντρέας Ψυχάρης και η απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να τον τοποθετήσει διπλωματικό του σύμβουλο πρόσφατα έχει προκαλέσει την απορία των ψηφοφόρων της Ν.Δ. αφού...δεν τον θεωρούν πολιτικά δικό τους άνθρωπο και είναι απορίας άξιο...το πώς αξιοποιείται πολιτικά από τον πρόεδρο της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά !

Να δώσουμε λοιπών μερικές αποκαλυπτικές απαντήσεις... Ο "αείμνηστος" πατέρας του προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά... ο γνωστός καρδιολόγος της οικογένειας "Καραμανλή" Κωνσταντίνος Σαμαράς ή "μπαρμπακώστας" για τους φίλους του μεγάλωσε σχεδόν στα πόδια του τον... Ψυχάρη με αποτέλεσμα να υπάρχει οικογενειακή σχέση όπως καταλαβαίνεται και μάλιστα αρκετά κοντινή...με την οικογένεια Σαμαρά !

Έτσι λοιπών απαντάτε... σε όσους έχουν απορίες ότι ο υιός...Αντρέας Ψυχάρης μετά και την διπλωματική του πορεία στο εξωτερικό δηλώνοντας πολιτικά οπαδός της Ν.Δ.(πάντα ήταν νεοδημοκράτης) και με την σύμφωνη γνώμη του ισχυρού άντρα του ΔΟΛ Σταύρου Ψυχάρη θέλησε να ενταχθεί στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά...ό οποίος δεν είχε κανένα ενδοιασμό και γιατί να έχει άλλωστε αφού προϋπήρχε η σχέση των αντρών ώστε να τον εντάξει αρχικά ως διπλωματικό του σύμβουλο...και μέλλοντα υποψήφιο της Ν.Δ. !

Είναι σίγουρο ότι ο Αντρέας Ψυχάρης... είχε την ευκαιρία να αξιοποιηθεί στον ΔΟΛ σε διάφορα πόστα και να συνεχίσει το έργο του πατέρα του... παρα ταύτα ή διπλωματική του πορεία τον έκανε σε σύντομο χρονικό διάστημα "εραστή" της πολιτικής... κάνοντας έτσι την "επανάστασή του" εντασσόμενος ενεργά πολιτικά στο χώρο της Ν.Δ.και στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά !

Το σίγουρο πάντως είναι... ότι ο Αντώνης Σαμαράς βλέπει στο πρόσωπο του Αντρέα Ψυχάρη... ένα πολιτικό στέλεχος με πολλές προσδοκίες... που πηγάζουν και μέσα από το Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη που είναι δοκιμασμένο από παλιά και οικογενειακά έμπιστο μέσα από την μεταξύ τους οικογενειακή σχέση...!
Σας ευχαριστώ...
Γράφει ο Νίκος Κούτρικας
Δημοσιογράφος ΕΣΗΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου