Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΝΕΑΠΑΣΟΚΡΑΤΙΑ........


Αύξησες τη φορολογία, έβαλες παράλογο χαράτσι στη ΔΕΗ, ξεφτίλισες τη δημοκρατία, πρόδωσες τους ψηφοφόρους σου, είσαι αφερέγγυος, ξεπούλησες δημόσια περιουσία, έκοψες μισθούς, συντάξεις, έβαλες λουκέτα, απείλησες…

Ειδήσεις αστείες και σοβαρές
 * Μπενύτο. Για να πάει κάποιος να ψηφίσει σε εκλογές πρέπει να έχει επιλογή. Και την ψήφο σου μόνο να πάρεις θα βγεις. Άλλωστε τα αποτελέσματα τα βγάζεις εσύ. Μπορείς να πεις ότι θέλεις. Ποιος θα σε πιστέψει; Ακόμα, τι καλό έκανες για να ζητάς την ψήφο των πράσινων προβάτων; Για να...
δούμε…  Αύξησες τη φορολογία, έβαλες παράλογο χαράτσι στη ΔΕΗ, ξεφτίλισες τη δημοκρατία, πρόδωσες τους ψηφοφόρους σου, είσαι αφερέγγυος, ξεπούλησες δημόσια περιουσία, έκοψες μισθούς, συντάξεις, έβαλες λουκέτα, απείλησες… Συγνώμη αν ξέχασα κάτι. Καταλαβαίνω τώρα γιατί θες να γίνεις επόμενος αρχηγός του διαλυμένου μπατσοκ. Είσαι άξιος συνεχιστής του Γιωργάκη.
Πονοκέφαλο έχει ο Σαμαράς. Τα γαλάζια γίδια μειώνονται. Με μνημόνιο τα μπάζω, με μνημόνιο τα βγάζω, τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε; Αντώνη τους έδιωξες όλους. Πρέπει να μισείς πολλή τη ΝΔ, για της κάνεις τέτοια. Συνέχισε την αποδόμηση της δεξιάς. Ως Αριστερός σε χαιρετώ. Το γέλιο είναι, ότι πηγαίνοντας να μαζέψεις πέντε γίδια βουλευτές, που ψήφισαν τους νόμους, σου έφυγαν οι οπαδοί.
Νέα λεφτά για τις Τράπεζες. Την πρόσθετη ρευστότητα 15 έως 20 δισ. ευρώ για την εγχώρια τραπεζική αγορά αποφάσισε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Ε φυσικά, τα λεφτά θα πάνε στα λεφτά. Άλλωστε τι κι αν ο φτωχός δεν έχει ούτε για φαί; Οι τραπεζίτες μας να είναι καλά. Και οι κοπτήρες και οι κυνόδοντες. Για να μασήσουν οι καπιταλίστες τα κλεμμένα, θέλουν όλα τα δόντια.
Αλλάζουν ξανά το νόμο με τις αποδείξεις. Τι λένε τώρα; Δεν έχει σημασία. Μέχρι να το εξηγήσουμε θα το αλλάξουν πάλι. Για να μη βαριόμαστε το κάνουν βρε. Να έχουμε μια απασχόληση εμείς που είμαστε άνεργοι. Αγαπητοί εφοριακοί, για να έχουμε αποδείξεις όμως, πρέπει να αγοράσουμε. Για να αγοράσουμε, πρέπει να έχουμε λεφτά. Δεν ξέρω τι σας είπε ο Γιωργάκης, αλλά λεφτά δεν υπάρχουν. Τουλάχιστο σε μας.
Φεύγουν λένε οι Αμερικάνοι από το Αφγανιστάν. Ο παλιόκαιρος τους πείραζε. Έβρεχε συνέχεια βόμβες. Δεν ξέρατε, δε ρωτάγατε τους Ράμπο από το Βιετνάμ; Α ρε Ο μπάμια τι με κάνεις. Πάντως για ένα να είστε σίγουροι. Τα παιδιά, και οι άμαχοι του Αφγανιστάν δε θα σας ξεχάσουνε ποτέ.
Το επόμενο θέμα είναι τραγικό.  Η 81χρονη βγήκε στην αυλή του σπιτιού της κάθισε σε μια καρέκλα και περιλούστηκε με εύφλεκτο υγρό. Ο  γιος της έντρομος  την εντόπισε απανθρακωμένη και ειδοποίησε την Πυροσβεστική. Όπως φαίνεται η γυναίκα είχε σχεδιάσει το όλο περιστατικό  αφού άφησε σημείωμα στο οποίο ανέφερε ότι έκανε  τη συγκεκριμένη πράξη διότι δε μπορούσε να είναι βάρος στα παιδιά της. Τα θερμά μου συλλυπητήρια.
Κυρίες μου τα έχετε παρεξηγήσει. Βάρος για τα παιδιά σας και εσάς είναι οι πολιτικοί που σας έκλεψαν τις συντάξεις. Αυτοί σας εξαναγκάζουνε σε τέτοιες πράξεις επίτηδες για να μην παίρνετετα χρήματα που πληρώνατε όταν εργαζόσαστε. Γι αυτό και τα μαϊμού φάρμακα. Για να σας ξαποστείλουν. Κάψτε λοιπόν αυτούς. Για την οικογένειά σας, που είναι και οι μόνοι που ενδιαφέρονται, είστε πολύτιμα μέλη. Σας θέλουνε και σας αγαπάνε. Μην κάνετε το χατίρι στα λαμόγια και στενοχωρείτε τους δικούς σας. Τα προβλήματα λύνονται με αντίσταση όχι με αυτοκτονίες.
"βαθύ κόκκινο"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου