Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ...............


Ο πολιτικός απατεώνας Ε. Βενιζέλος μας θεωρεί όλους ηλίθιους


ανάρτηση από  Βαθύ Κόκκινο
Λογικά δεν θα έπρεπε κοτζάμ καθηγητής και μάλιστα του συνταγματικού δικαίου να διστάζει τόσο ξεδιάντροπα να δουλεύει το ακροατήριο του; Δεν έχει την παραμικρή τσίπα επάνω του ο Ευαγγ. Βενιζέλος που τον ακούσαμε να παπαγαλίζει τα μεγαλύτερα ψέματα με την προσποιητή σοβαροφάνεια που τον διακρίνει;

Τον ακούσαμε, λοιπόν, στην πρωινή εκπομπή του Αντένα να μας λέει:
 «Όταν κατεβάζεις τους μισθούς επιτρέπεις στην επιχείρηση με μειωμένο κόστος εργασίας να πάρει κόσμο με μεγαλύτερη ευκολία και να επενδύσει. Αρα μειώνοντας τους μισθούς στον ιδιωτικότομέα μειώνεται και η ανεργία διότι κάποιος πρέπει να μιλάει και στο όνομα τους ενός εκατομμυρίου ανέργων. Όταν στους νέους μέχρι 24 ετών έχεις ανεργία 48% πρέπει κάτι να μπορέσεις να κάνεις να μπει το παιδί για πρώτη φορά στην αγορά εργασίας, να αποκτήσει μια εμπειρία, να μπορέσει να κάνει ένα βιογραφικό, να μπορέσει να σταδιοδρομήσει».

Καλά που ζει ο άνθρωπος; Δυο χρόνια δεν σφαγιάζουν συνέχεια μισθούς; Είδε καμιά υποχώρηση της ανεργίας; Είδε καμιά επιχείρηση να κάνει προσλήψεις και επενδύσεις; Ακριβώς το αντίθετο έγινε. Καινούργιες στρατιές ανέργων δημιουργήθηκαν και επομένως και τα ασφαλιστικά ταμεία χτύπησαν κόκκινο. Καταλυτικές απαντήσεις στις μπαρούφες του Βενιζέλου δίνει η συνέντευξη του καθηγητή Εργατικού δικαίου στο ΑΠΘ, Αρη Καζάκου, που δημοσιεύτηκε χτες στο «Πριν».

Αλλά πέρα απ’ αυτό. Και ο πιο άσχετος περί τα οικονομικά γνωρίζει ότι όταν μειώνονται οι μισθοί, πέφτει η αγοραστική δύναμη του κόσμου, κλείνουν τα μαγαζιά και χάνονται θέσεις εργασίας. Τα είπε τόσο απλά και χαρακτηριστικά, πριν μερικές μέρες,  η βουλευτίνα που εκλέχτηκε με το ΠΑΣΟΚ Αννα Βαγενά, που μπροστά της ο Βενιζέλος δεν φαντάζει τίποτε άλλο παρά ένας πολιτικός απατεώνας που θεωρεί ηλίθιους όλους τους πολίτες και τους πετάει κατάμουτρα τέτοιες ανοησίες και ψευτιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου