Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΠΑΡΕΛΑΣΗ...................


Δεν αφήνεται τα παραμύθια ; Σας ..μάθαμε.



Βγήκαν με ανακοίνωση οι αστυνομικοί να μας πουν τι; Ότι διαφωνούν με την καταστολή και τις σιδηρόφρακτες παρελάσεις αλλά θα… κατασκοτώσουν όπως πάντα τον κοσμάκη εάν δεν υπακούσει στις διαταγές τους. Αφήστε κύριοι ραβδούχοι πραιτοριανοί του συστήματος τις παραπληροφορητικες δηλώσεις .Είσαστε συνυπεύθυνοι για τον συνεχή και ανηλεή ξυλοδαρμό αθώων πολιτών, ότι και να πείτε. Είσαστε συνύπευθοι για τον ψεκασμό τους με καρκινογόνα ληγμένα δακρυγόνα- δηλητήρια. Είσαστε το κυριότερο γρανάζι του συστήματος στην καταπίεση-εκφοβισμό του κοσμάκη. Για ρωτήστε τους απλούς πολίτες να σας πουν την γνώμη τους για σας. Φιλιπινέζες των πολιτικών σας αποκαλουν.
Γράφουν λοιπόν
"Με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 και τις καθιερωμένες παρελάσεις προς τιμήν των Ηρώων μας, η ελληνική κυβέρνηση, αδυνατώντας να πείσει για... την πολιτική που εφαρμόζει και φοβούμενη τις λαϊκές αντιδράσεις, επιστρατεύει και πάλι την Ελληνική Αστυνομία.
Δεν είναι δυνατόν οι εθνικές επέτειοι να εορτάζονται με την επιβολή μέτρων αστυνομίας και μάλιστα καταστρατηγώντας κάθε έννοια ωραρίου, αδειών και ημερήσιων αναπαύσεων του αστυνομικού.
Δεν είναι αυτή η αποστολή μας. Τα κοινωνικά προβλήματα και ο θυμός ενός ολόκληρου Λαού, δεν αντιμετωπίζονται με την καταστολή.
Δηλώνουμε κάθετα αντίθετοι στα πρωτοφανή μέτρα «τάξης και ασφάλειας» και για τον πρόσθετο λόγο ότι για κάθε τι αρνητικό, όπως έγινε πριν λίγες ημέρες στο ΟΑΚΑ, οι συνήθεις «εισαγγελείς» θα σπεύσουν να κατηγορήσουν και πάλι την Ελληνική Αστυνομία.
Επιτέλους, η κρίση ας μας κάνει όλους σοφότερους.
Σιδερόφραχτες παρελάσεις δεν γίνονται!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου