Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΣΙΓΚΙΝΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ...................


Έως την Πέμπτη οι υποψηφιότητες για τους εκλογικούς συνδυασμούς της ΝΔ

Επισήμως και με... εγκύκλιο μπήκαμε στη τελική ευθεία των εκλογών. Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής, της ΝΔ Ανδρέας Λυκουρέντζος, απέστειλε προς όλες τις ΝΟΔΕ, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής και την ΟΝΝΕΔ εγκύκλιο με την οποία καθορίζονται οι....





διαδικασίες εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή στα ψηφοδέλτια του κόμματος κατά τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές. Ο κ. Λυκουρέντζος διευκρίνισε χθες και μία πολιτική προϋπόθεση: ότι δεν θα συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια οι διαγραμμένοι βουλευτές που δεν ψήφισαν τους εφαρμοστικούς νόμους, αλλά και πρόσωπα τα οποία περιφέρονται ανά την επικράτεια και λένε ότι είναι εναντίον του μνημονίου. 

Ειδικότερα, στην εγκύκλιο αναφέρεται ότι οι σχετικές αιτήσεις από κάθε ενδιαφερόμενο, μπορεί να υποβάλλονται από σήμερα 12 Μαρτίου 2012 έως και τις 6 το απόγευμα της 15ης Μαρτίου 2012. 

Σημειώνεται επίσης ότι οι δηλώσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα πρέπει, μεταξύ άλλων, να συνοδεύονται από πρόσφατο πιστοποιητικό ποινικού μητρώου και -εφόσον ο ενδιαφερόμενος είναι πρώην βουλευτής- από δήλωση παραίτησής του από το δικαίωμα δικαστικής διεκδίκησης οποιουδήποτε ποσού αναδρομικώς οφειλομένων αναπροσαρμογών της βουλευτικής του αποζημίωσης, καθώς και κάθε άλλου ποσού που σχετίζεται με οποιοδήποτε τρόπο προς τη βουλευτική του ιδιότητα.

Η εγκύκλιος είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου στη Γραμματεία Οργανωτικού του κόμματος, τη Διοικούσα Επιτροπή Θεσσαλονίκης και στα κατά τόπους γραφεία των ΝΟΔΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου