Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Πατάτες φτηνές στο Ελληνικό


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ        
                                                                                                                           Αργυρούπολη  2 -3-12
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ
Τρόικα, κυβέρνηση και  κόμματα που τη στηρίζουν οδηγούν  το λαό στην ανεργία τη φτώχια και την εξαθλίωση με τα μνημόνια και τα αλλεπάλληλα μέτρα.
Ταυτόχρονα ενώ τα εισοδήματα των λαϊκών στρωμάτων συνθλίβονται  οι τιμές των βασικών αγαθών και υπηρεσιών στην αγορά όχι μόνο δεν μειώνονται αλλά αντίθετα αυξάνονται εξαιτίας της ανεξέλεγκτης κερδοσκοπίας του κεφαλαίου.
Χαρακτηριστική περίπτωση κερδοσκοπίας αποτελούν τα αγροτικά προϊόντα όπου οι τιμές για τον παραγωγό  είναι εξευτελιστικά χαμηλές  και οι τιμές για τον καταναλωτή είναι εξωφρενικά ψηλές
Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης επιχειρεί να βάλει το δικό του λιθαράκι στη μάχη κατά της ακρίβειας διευκολύνοντας την διάθεση προϊόντων από τους αγρότες παραγωγούς  στα νοικοκυριά της πόλης χωρίς την μεσολάβηση των μεσαζόντων.
Σε πρώτη φάση σε συνεργασία με τους πατατοπαραγωγούς του Νευροκοπίου θα διατεθούν πατάτες στον Δήμο μας σε  τιμή παραγωγού.
Η διάθεση θα γίνει από τους ίδιους τους πατατοπαραγωγούς σε συγκεκριμένη ημέρα, ώρα και τόπο που θα ανακοινωθεί σύντομα.
Θα ακολουθήσει η διάθεση και άλλων προϊόντων.
Πληροφορίες στο δήμο και στο τηλέφωνο 213 2018704

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου