Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΤΑΞΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ..................



Τρόμος στην Ιπποκράτους! Σκέφτονται να μην στήσουν κάλπες για να αποφύγουν το κάζο....


Μετά την αποτυχία του Χρίστου Παπουτσή που λογάριασε χωρίς τον ...ξενοδόχο και παραιτήθηκε από την κυβέρνηση, αλλά δεν μπόρεσε να μαζέψει τις αναγκαίες υπογραφές για να διεκδικήσει την προεδρία και την αδυναμία του κ. Τζουμάκα να βρει πάνω από... τρεις υποστηρικτές, στο ΠΑΣΟΚ έμεινε μόνο ο Ευάγγελος Βενιζέλος προκειμένου να «διεκδικήσει» τα ηνία του κόμματος.

Η αρχική απόφαση ήταν πως παρά το γεγονός ότι υπάρχει....
μόνο η υποψηφιότητα Βενιζέλου, θα πρέπει να στηθούν κάλπες ανά την χώρα, όπου με δύο ευρώ θα μπορούν οι υποστηρικτές του κόμματος να προσέλθουν στις τοπικές οργανώσεις και να ψηφίσουν.

Όμως, άλλα τα σχέδια επί χάρτου και η θεωρία και άλλο η πραγματικότητα!
Σύμφωνα με πληροφορίες στην Ιπποκράτους σήμανε συναγερμός σήμερα, καθώς υπάρχει διάχυτη η εντύπωση πως το ποσοστό συμμετοχής στις εκλογές θα είναι πολύ μικρό, ενώ δεν αποκλείεται να σημειωθούν και διάφορα παρατράγουδα!

Και μην πάει το μυαλό σας στο κακό, σε επεισόδια, κράξιμο κ.λ.π. αλλά στις πληροφορίες που θέλουν π.χ. τους υποστηρικτές του κ. Παπανδρέου να πηγαίνουν να ψηφίσουν και αντί να ρίξουν στην κάλπη το ψηφοδέλτιο του κ. Βενιζέλου να ρίχνουν στην κάλπη φωτογραφία του Γιώργου Παπανδρέου!

Μπροστά στο ενδεχόμενο να εκτεθεί ανεπανόρθωτα το κόμμα και να γελοιοποιηθεί η διαδικασία, με ότι αυτό συνεπάγεται στην εκλογή στην προεδρία του Κινήματος του Ευάγγελου Βενιζέλου, στην Ιπποκράτους εξετάζουν πλέον σοβαρά να μην στηθούν τελικά οι κάλπες την Κυριακή!

Προς αυτή την κατεύθυνση, μάλιστα, πιέζουν και υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος, προσκείμενα στον υπουργό Οικονομικών, που θέλουν να προλάβουν το χειρότερο και να μην τσαλακωθεί η εικόνα του κ. Βενιζέλου...

Όλα, λοιπόν, είναι ανοικτά στο θέμα της διαδικασίας εκλογής, ενώ να σημειωθεί πως οι πληροφορίες θέλουν τον κ. Βενιζέλο να παραιτείται από την κυβέρνηση Παπαδήμου προς το τέλος της εβδομάδας...
Ίδωμεν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου