Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ...


τι να περιμένεις από έναν καλοταϊσμένο;
 

Με ερώτηση αρχίζει η ο τίτλος. Κάποιος από τους ιθύνοντες του Γιούρο γκρουπ και του ΔΝΤ που καθόρισαν αναγκαστικά τις τύχες των Ελλήνων συντρώγοντας και σκεπτόμενος με τοις ομολόγους δήλωσε σε ΜΜΕ ότι: βλέπω ότι οι ¨Έλληνες που έρχονται να μας μιλήσουν και να διεκδικήσουν δάνεια για την πτωχευμένη Ελλάδα είναι πολύ ευτραφείς. Αυτό δεν είναι καλό παράδειγμα για τον λαό που υφίσταται τόσες θυσίες όπως λέγουν, ενώ αρκετοί βρίσκονται στα όρια της φτώχειας.
 
  Το ΠΑΣΟΚ καλεί τους οπαδούς την Κυριακή να ψηφίσουν. Ποιόν τον ένα και μοναδικό υποψήφιο, τον Βενιζέλο, που μας έχωσε τόσο «καλά και ομαλά» μέσα στα σκοτεινά σχέδια των Διεθνών τοκογλύφων, και των τζογαδόρων που κονόμησαν 3 δις τζογάροντας ότι η Ελλάδα θα πτωχεύσει; Μεταξύ αυτών και πρόσωπα του περιβάλλοντος του ΓΑΠ . Αυτοί το ήξεραν καλά εκ των προτέρων και μας έπαιζαν στον τζόγο!!! Φαντάσου εμπιστοσύνη που πρ΄πει να έχουμε στους πολιτικούς μας!!!

  Ο Παπουτσής αφού έκανε κολοτούμπες και παλικαρισμούς ότι θέλει να είναι υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, αφού του τάψαλε ο άλλος φερόμενος ως υποψήφιος Χρυσοχοϊδης ότι, και εν ΔΝΤ ακόμη έβαλλε 700 αστυνομικούς της ΔΙΑ στα γραφεία να κάθονται και να ξύνονται και υποσχέθηκε στο «λαό του» ( χε χε μεγάλε άνδρα και εσύ) ότι θα τους βγάλει στους δρόμους να περιπολούν, ο Παπαουτσής, λέγω, μάζεψε τα κολοβρεγμένα του, αφού δεν μάζεψε 95 υπογραφές από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και θα είναι υποψήφιος βολευτής μόνο. Περιμένει να τον Βολέψουμε πάλι.
  Στην φώτο τα δύο παλικάρια του ΠΑΣΟΚ και της Ελλάδας που περιμένουμε να μας σώσουν και να μας καθοδηγήσουν! Εδώ γελάμε..
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου