Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΙ.........



Ο υπαρχηγός της νεοφιλελεύθερης παράταξης, γνωστός ως Βασιλάκης Καΐλας, διόρισε απόφοιτο δραματικής σχολής ως έναν ικανό διοικητή μιας μονάδας Υγείας…

Τον ηθοποιό Θάνο Καληώρα διόρισε ο Ανδρέας Λοβέρδος, διοικητή σε Μονάδα Υγείας, αντί τον Τάκη Τσουκαλά

 parapolitiki, μέσω "κουρδιστό πορτοκάλι"

Αντί ο Λοβέρδος να διορίσει τον πατενταρισμένο γαύρο Τάκη Τσουκαλά Διοικητή μονάδας Υγείας και συγκεκριμένα του Κ.Π.Π. ΜΙΧΑΛΗΝΕΙΟ, προτίμησε τον επίσης γαύρο ηθοποιό Θάνο Καληώρα, ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει σε σήριαλ του Φώσκολου.
Το σκεπτικό του Λοβέρδου είναι πως τη δραματική κατάσταση της Υγείας μόνο ένας...
απόφοιτος της Δραματικής Σχολής μπορεί να αντιμετωπίσει...

Το Κ.Π.Π. ΜΙΧΑΛΗΝΕΙΟ είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου
Αποτελεί αυτόνομη Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας Πρωτοβάθμιας-Ανοιχτής Περίθαλψης, εποπτευόμενη από τη 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με σκοπό την διάγνωση, και θεραπευτική αποκατάσταση παιδιών και εφήβων με διαταραχές της σωματικής, νοητικής και ψυχοσυναισθηματικής τους ανάπτυξης.
Εδώ και λίγες μέρες, ο Ανδρέας Λοβέρδος ανέθεσε τη θέση του διοικητή στον γνωστό ηθοποιό Θάνο Καληώρα ο οποίος έγινε δημοφιλής κυρίως μέσα από τη συμμετοχή του στη σαπουνόπερα"Καλημέρα Ζωή" του Νίκου Φώσκολου.


Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο κ.Καληώρας είχε αποκαλύψει ότι ασχολείται με τέτοια θέματα (εδώ) αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος αν αρκεί αυτό για να μετατρέψει έναν απόφοιτο δραματικής σχολής σε έναν ικανό διοικητή μιας μονάδας Υγείας...













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου