Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

ΦΥΡΕΡ, ΜΕ ΑΓΑΠΗ..............


Το άρθρο αυτό, του Banker's Review, αφιερώνεται στον Γιώργο Καρατζαφέρη που ρωτούσε πρόσφατα, με αγωνία και έμφαση: "Τι στο διάολο έγινε και κόπηκαν οι επικουρικές συντάξεις ;..." ....

και να του επισημάνω ότι λάθος ψάχνει για έξωθεν παρέμβαση, οι "εκτελεστές" είναι εδώ:


Τριαντάφυλλος Λυσιμάχου [του Ελισαίου, πρώην συνδικαλιστής-Γραμματέας της ΟΑΣΕ] -τώρα- στην Τράπεζα Πειραιώς:  Ήρθε η ώρα να ξανασχεδιάσουμε το bancassurance.(πωλήσεις ασφαλίσεων μέσω των τραπεζών).
 
"Λόγω της αβεβαιότητας -λέει- που υπάρχει τώρα με το συνταξιοδοτικό, αρχίζει ο τομέας των ιδιωτικών συντάξεων να έχει σημαντικό ενδιαφέρον. Υπολογίζουμε ότι μόλις αρχίσει μία ανάκαμψη στην αγορά, το πρώτο πράγμα που θα κατανοήσει ο κόσμος, είναι ότι δεν μπορεί να περιμένει πολλά από την κοινωνική ασφάλιση. Άρα θα υπάρξει στροφή σε τέτοιου είδους προϊόντα, συνταξιοδοτικά. Θα είναι το μέλλον της αγοράς."
[Την αλήθεια είπε ο άνθρωπος, ο Λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται.... και ο (ΠΑΣΟΚος) Aσφαλιστής στην αβεβαιότητα.... του συνταξιοδοτικού !...]
  
 
Εισφοροφοροκλέφτες, τραπεζοασφαλιστές και ιδιοτελείς συνδικαλιστές του χώρου, έχουν "πλευρίσει" το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ καθώς και το  ΥΠ. ΟΙΚ. και τον ΑΝ. ΥΠ. ΟΙΚ. ,   που "διατηρούν" το καθεστώς φοροδιαφυγής στα συνταξιοδοτικά προγράμματα DAF (Deposit Administration Funds–Προγράμματα για καταβολή εφάπαξ)   τα οποία σημειωτέον, είναι ανταγωνιστικά της επικουρικής ασφάλισης.  ΞΥΠΝΑ ΓΙΩΡΓΟ !... ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ !
 
Τι δουλειά νομίζεις -Γιώργο Καρατζαφέρη- ότι έχουν στις "μαζώξεις" και τα συνέδρια των Ασφαλιστικών  Εταιρειών, οι κες & οι κοι -πρώην και νυν-  πολιτικοί προϊστάμενοι του ΥΠ. ΕΡΓ. & ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ;
Τι δουλειά έχουν  να συζητάνε για ΣΔΙΤ -σύμπραξη- στις ασφαλίσεις της Ζωής και της Υγείας και για τρίτους πυλώνες;
Ενώ ο Ελληνικός λαός τους τοποθέτησε να προστατεύουν τα συμφέροντά του, αυτοί "απεμπολούν" δικαιώματα για ασφαλιστικές εισφορές των ταμείων  και από την άλλη πετσοκόβουν τις συντάξεις και τις παροχές περίθαλψης.
 Ρε σεις τα ασφαλιστικά μας ταμεία που με κόπο και αίμα μιας Ζωής κτίσαμε, τι είναι ρε  τα ταμεία μας, "χυμένο λάδι" ;
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΣΊΓΟΥΡΑ  Θ' ΑΠΟΦΑΣΊΣΕΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΊΞΕΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ  ΟΣΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ  ΣΤΗΡΊΞΟΥΝ ΈΜΠΡΑΚΤΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΈΣ,  ΤΗΝ "ΣΩΤΗΡΙΑ  -ΑΠΟ ΤΟ PSI-  ΚΑΙ ΔΙΑΤΉΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ".   
H ΚΟΙΝΩΝΙΚΉ ΣΥΝΟΧΉ  ΚΑΙ  Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ,  ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ.
ΘΑ ΓΊΝΟΥΜΕ ΖΟΎΓΚΛΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΊΑ ΖΗΤΙΆΝΩΝ.
 
ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΣΤΗΡΊΞΤΕ ΤΗΝ !...
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΊΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΉΣ !  
ΚΑΙ ΚΥΡΊΩΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΆΤΕ ΤΗΝ "ΑΣΠΙΣ-ΠΡΟΝΟΙΑ....",  ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
 
[ΣΗΜ. Η ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΌΛΙΑ ΩΣ ΕΔΩ, ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΌ]
 
[ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ]


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου