Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΚΟΥΡΗΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ!!!!!!!!



Με ποιές παρουσιάστριες, που δηλώνουν "στο πλευρό των εργαζομένων του Αlter", διασκέδαζε χθες...ο Γιώργος Κουρής;

Όχι μόνο δεν "ιδρώνει το αυτί " του Γιώργου Κουρή, για τις κραυγές απελπισίας των απλήρωτων του Alter και της Αυριανής αλλά το διασκεδάζει κιόλας! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο Κεφαλλονίτης εκδότης εθεάθη εχτές να διασκεδάζει με...εκλεκτή παρέα και γνωστές παρουσιάστριες του σταθμού του Μπουρναζίου, που για "λαϊκή κατανάλωση" δηλώνουν αλληλέγγυες στους.....
εργαζόμενους του Alter και "για τα μάτια του κόσμου" βγαίνουν δημόσια και δηλώνουν...ότι είναι στο πλευρό τους!...


...Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pressarismenos.blospot.com, "Χτες στα σύνορα Κηφισιάς - Δροσιάς στο "Κιμωλία" διασκέδαζε ο Γ. Κουρής με τον γιο του, την Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Σοφό (τον σύζυγό της), τον Καραμέρο και τον Χαριτάτο, την Νικολούλη και άλλους δημοσιογράφους". Άγνωστο εάν ο εκδότης γιόρταζε με...τις παρουσιάστριες, -που κατά τα άλλα δηλώνουν στο πλευρό των εργαζομένων του Alter", τα γενέθλια κάποιου από τους...συνδαιτυμόνες τους ή κάτι άλλο που θα διαβάσετε παρακάτω!



Βέβαια, ο γνωστός παραγωγός μπορεί να γιόρταζε και την "Απόλυτη κυριαρχία Βενιζέλου στο ΠΑΣΟΚ", όπως έσπευσε να κάνει μέσα από το εξώφυλλο της Αυριανής. (δείτε τη φώτο από το διθυραμβικό για το "Μπένι" εξώφυλλο της Αυριανής και...βγάλτε τα συμπεράσματά σας)...

Ως γνωστό ο Κουρής, έχει ένα κακό ελάττωμα: Θέλει...να κρυφτεί και δεν τον αφήνει η χαρά του!

Έχει όμως τους λόγους του που στηρίζει Βενιζέλο 'δαγκωτό', ο γνωστός...παραγωγός περγαμόντο!

Για όσους θυμούνται, όταν ο Βενιζέλος ανέλαβε το Υπουργείο Οικονομικών, την "παρθενική" του τηλεοπτική εμφάνιση ως νέος "Τσάρος της Οικονομίας" την έκανε στο Alter, που κατά σατανική σύμπτωση, είχε μόλις ξαναρχίσει τη λειτουργία του, μετά την πρώτη επίσχεση εργασίας των εργαζομένων λέγοντας τους τα εξής:: "Έχω πουλήσει κάποια οικόπεδα στην Κεφαλλονιά για να καταφέρω να πληρώσω...το χάος του Γιαννίκου".

Η επιλογή μάλιστα του 'Μπένι' να δώσει την πρώτη του συνέντευξη στο Alter και όχι στο...φιλοκυβερνητικό Mega, είχε εξοργίσει τόσο τον Ψυχάρη και τους άλλους ιδιοκτήτες του Megaλου καναλιού, που λίγους μήνες αργότερα, ο Ψυχάρης δημοσίευσε άρθρο στο βήμα της Κυριακής και "κάρφωσε" τον Παπανδρέου για το "αμαρτωλό" ραντεβού που είχαν κάνει μαζί του οι ιδιοκτήτες του Mega, -από την πίσω πόρτα του Μαξίμου- στο οποίο ο ΓΑΠ, τους ζητούσε...διευκολύνσεις (θυμηθείτε την ιστορία εδώ).

Ο Κουρής μάλιστα έχει τόση κάψα να στηρίξει το Βενιζέλο, αφού δεν κράτησε ούτε τα προσχήματα αφού "ξεβρακώθηκε", μέσα από την συχνότητα του Kontra, όταν αποκάλεσε "μ...κα" τον Παππού που γιαούρτωσε τον Βενιζέλο την περασμένη Παρασκευή! (Την είδηση τη διαβάσαμε εδώ).

Τι περιμένει ο Κουρής από το Βενιζέλο;

Ένα νέο στοιχείο στο οποίο θα πρέπει να δώσουμε βάση είναι το αναμενόμενο ραντεβού του υπουργού Εργασίας κ.Κουτρουμάνη με τους εργαζόμενους του Alter, αλλά και τον ίδιο τον Κουρή. Να αναφέρουμε ότι όλο αυτό το διάστημα ο εν λόγω υπουργός, δεν δεχόταν με τίποτα να δεχτεί τους απλήρωτους εργαζόμενους του καναλιού...αλλά από ότι μαθαίνουμε το ραντεβού δρομολογήθηκε ξαφνικά για να γίνει μέσα στην εβδομάδα!

Πως ξεγυμνώθηκαν οι "αλληλέγγυες" στους εργαζόμενους του Alter, παρουσιάστριες:

Πολύς ντόρος έχει γίνει τώρα τελευταία με την επερχόμενη μεταγραφή της Αγγελικής Νικολούλη στο...νέο "Channel 9", αλλά και την επικείμενη παρουσία της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον ANT1. Εμείς ξέρουμε ότι δύσκολα θα γίνει κάτι τέτοιο ειδικά για την πρώτη, αφού κανένας παρουσιαστής δεν δέχεται να δουλέψει για...ένα ξεροκόμματο που διαθέτει ο Μάκης και ο Χαρδαβέλλας και θα προτιμούσε την ασφάλεια των "κεκτημένων" στο Alter. Γι' αυτό και κρατάμε "μικρό καλάθι" σε όσα ακούγονται τώρα τελευταία για το νέο εγχείρημα των δύο μεγαλοδημοσιογράφων.

Η Αγγελική Νικολούλη πρόσφατα δήλωσε -για πολλοστή φορά τον τελευταίο καιρό- ότι: "Θα παραμείνω στο πλευρό των εργαζομένων του Alter". Λογικό είναι αφού και η ίδια ξέρει ότι αλλάζει το τηλεοπτικό τοπίο, ειδικά μετά την αποτυχία της να ενταχθεί στο δυναμικό του Alpha και την απόρριψη του Κοντομηνά. Είναι δύσκολο βλέπετε να γίνει μεταγραφή σε αυτούς τους...χαλεπούς καιρούς.

Όσο για την Σταματίνα Τσιμτσιλή, που πρόσφατα δήλωσε ότι ζει με δανεικά από τον άνδρα της, ελπίζουμε να μην το είχε ακούσει αυτό ο Κουρής και να "δάγκωσε" τον Σοφό βάζοντας τον να πληρώσει το χθεσινό γλέντι τους. Γιατί όπως σας έχουμε γράψει, ήδη ακούγεται ότι έχει ήδη "δαγκώσει" τον...μεγαλοεπενδυτή (του οποίου το όνομα κρατάει κρυφό, αλλά μέχρι και οι 'πέτρες του Πειραιά', ξέρουν ποιον υπονοεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου