Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΑΖΕΥΕΙ...............


Σε πανικό ο Καρατζαφέρης



Ένα αμφιθέατρο εγκαινίασε πριν από λίγο ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Καρατζαφέρης και μάλιστα στα γραφεία του κόμματος. Και ενώ εκεί ήταν άπαντες, έλαμψε δια... της απουσίας του ο βουλευτής της Α' Αθηνών Θάνος Πλεύρης παρά το άνοιγμα που έκανε ο Καρατζαφερης στον μπαμπά Πλεύρη που κοντεύει να …στήσει αντίσκηνο στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ .
Το αν το ήξερε ο πρόεδρος ή η απουσία ήταν προμήνυμα για μελλοντικές εξελίξεις θα φανεί διότι οι ..εξελίξεις τρέχουν για το …ορφανό της παρέας .
Η άλλη αναμενόμενη απουσία ήταν αυτή του Βαϊτση Αποστολάτου που είναι σφόδρα χολωμένος για τον εμβολισμό του από τον υπόδικο Μαντούβαλοστον Πειραιά.
Γνωρίζοντας τις εξελίξεις ο Αφηνιασμένος Καρατζαφύρερ σήμερα έδωσε ρέστα στην βουλή αφού ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ στην "Χρυσή Αυγή" λέγοντας «Έχει φτάσει σε τέτοια κατάσταση ο κόσμος, ώστε ένα κομμάτι του ελληνικού λαού, δυστυχώς -με όλα τα γράμματα κεφαλαία- να απευθύνεται σε ναζί» και ότι«έχουμε φτάσει να συναγωνίζεται η Αριστερά και οι ακραίοι ναζιστές για το ποιος θα κάνει τη μεγαλύτερη 'μαγκιά' στις παρελάσεις». ξέχασε όμως ότι κάποτε αυτός τους καλούσε να στρατευτούν στο απόκομμα του, λέγοντας ότι όλοι οι καλοί χωράνε. Ας δει το βίντεο εάν έχασε την..μνήμη του.
Στο καπάκι ζήτησε και αναβολή των εκλογών με την γελοία δικαιολογία πως «δεν πρέπει να γίνονται παιχνίδια με τα ιερά και τα όσια για να εξυπηρετήσουμε πολιτικά καπρίτσια» και ο λόγος που το ζητάει είναι οι εορτές του Πάσχα, εκτιμώντας ότι δεν πρέπει να είναι σε εξέλιξη η προεκλογική περίοδο κατά την Μεγάλη Εβδομάδα.
Όλη αυτή η πρεμούρα του οφείλεται στο ότι πήρε τις νέες δημοσκοπήσεις που θα βγουν την Κυριακή, και τον ρίχνουν στον πολιτικό καιάδα . Δηλαδή κάτωτου 3% .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου