Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΤΣΑΚΑΣ-ΠΑΟ, ΜΑΛΑΚΙΕΣ


Τσάκας: "Στο ντέρμπι οι νέοι επενδυτές"

Ο χρόνος πιέζει και πιέζει ασφυκτικά, καθώς στο τέλος Μαρτίου ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να παρουσιάζει ένα πειστικό πλάνο στην UEFA με σκοπό να πάρει μέρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας περιόδου. Η Γενική Συνέλευση της....





Παρασκευής θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του Παναθηναϊκού, που κρέμεται από μία κλωστή και γύρω από διάφορες φήμες. Το πρωί της Πέμπτης σας ενημερώσαμε για τα 15 εκ. ευρώ που υπάρχουν σε τράπεζα και, υπό προϋποθέσεις, θα μπουν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου την Παρασκευή. Λίγο αργότερα τα "Πράσινα Νέα" με αποκλειστικό τους ρεπορτάζ επιβεβαίωσαν τα δημοσιεύματα για την ύπαρξη του ποσού των 15 εκ. ευρώ, που μπορεί να πάει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Τσάκας: "Ο χρόνος πιέζει"
Το Sport24.gr μίλησε με τον Βλάση Τσάκα και του ζήτησε να μας πει αν τα χρήματα προέρχονται από τους επενδυτές που εκπροσωπεί. Η απάντηση ήταν θετική.

"Ναι. Τα χρήματα είναι δικά μας, όπως έχω δηλώσει, και μέσω διατραπεζικού συστήματος ουκρανικής τράπεζας "φαίνονται". Δεν έχει σημασία η τράπεζα. Μπορεί να είναι και από την Καμπότζη. Εκείνο που πρέπει να ενδιαφέρει τον κόσμο είναι η ύπαρξη του ποσού για το οποίο έχουμε στείλει έγγραφο".

Ο χρόνος πιέζει όμως. Θα έχουμε κάποια καθυστέρηση όπως τις άλλες περιπτώσεις ή όλα έχουν διευθετηθεί;

"Στα τέλη Μαρτίου ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να έχει ένα σχέδιο για να παρουσιάσει στην UEFA και εμείς με την πρόταση μας καλύπτουμε όλες τις προϋποθέσεις.

Την Παρασκευή θα είμαστε έτοιμοι και θα παρουσιάσουμε όλα τα στοιχεία στην Γενική Συνέλευση. Τώρα αν υπάρχει κάποια καλύτερη πρόταση από τη δική μας τι να πω. Εκείνο που προέχει είναι το καλό του Παναθηναϊκού και θα χαρούμε όλοι".

"Δεν μπορώ να πω τίποτα. Μην με ρωτάτε για ονόματα"

Σε περίπτωση που όλα πάνε καλά ο/οι επενδυτές θα βρεθούν στην Ελλάδα;

"Φυσικά. Αν όλα πάνε καλά θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ και θα δουν από κοντά την ομάδα στον ντέρμπι με τον Ολυμπιακό".

Τέλος να σας ρωτήσουμε κάτι ακόμα. Έχετε κάνει συγκεκριμένη πρόταση στην διοίκηση του Παναθηναϊκού;

"Οι όροι και της πρότασης μπορούν να γίνουν αντιληπτοί από τους όρους που έχουμε θέσει για να γίνουν διαθέσιμα τα χρήματα. Θα δεχθούμε όλες, μέσα σε λογικά πλαίσια πάντα, τις προϋποθέσεις που θα μας προτείνουν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου