Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΣΤΑΘΗΣ


Η ανάδυση του Τιτανικού...

Ηταν μόλις μιας  ώρας Υπουργός ο κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνουκαι ζήτησε να ενημερωθεί για τα στοιχεία του ελλείματος!
Ηταν μιας ώρας μόνον Υπουργός ο κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου και «σαν απο καιρό», το πρώτο που ζήτησε να του φέρουν στο πιάτο , ήταν τα στατιστικά για το έλλειμμα.
Ενδιαφέρον αν όχι δραματικό!
Αλλά, προς τι αυτή η βιασύνη;
Δεν ήταν παρά μιας ώρας μόνον Υπουργός ο Κ. Παπακωνσταντίνου όταν ανακοινωσε ότι...
  προτείθεται να τα αλλάξει!
Ενδιαφέρον αν όχι δραματικό!
Και τα άλλαξε! Τα στοιχέια!Οχι την πρώτη ώρα της υπουργείας του, αλλά την πρώτη βδομάδα! Ενδιαφέρον! Υστερα από πηγαινελα στις Βρυξέλλες και ύστερα από  συνεννοήσεις με τους ύπερθεν (με την καλή έννοια του βορρά) αρμοδίους, το έλλειμμα εκτινάχθηκε από το3 %  στο 14%, ενώ υπήρχαν κι άλλα σενάρια για ενδεχόμενους άλλους «χορούς των αριθμών»!
Όμως «επελέγη» το σενάριο(;!) του ελλέιμματος στο 14 % και με αυτό άρχισε ο «Τιτανικός» την πορε’ια του  προς το ΔΝΤ με καπετάνιο τον γνωστόν καπετάνιο- κανώ, Γιωργάκη!
Ενδιαφέρον αν όχι δραματικό!
Ευτυχώς όμως, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και τοκουκουλωμα που είθισται, παρ’ημίν, να το αφορά.
Από χθές μια νέα αρχή για το ΠΑΣΟΚ με τον κ.Βενιζέλο, την κυρίαΔιαμαντοπούλου, τον κ. Λοβέρδο, τον κ. Ανδρουλάκη, την κυρία Αποστολάκη κι άλλα άφθαρτα στελέχη είναι γεγονός.
Α ναι! και τον κ. Τσουκάτο!
Ενδιαφέρον αν όχι δραματικό.
Από χθες, εν όψει μάλιστα εαρινής ισημερίας μια νέα Ανοιξηαρχίζει, κατά την επικολυρική διατύπωση του Μπενύτο. Κι ένα όργιο Προπαγάνδας! Με το «Mega”  όπως πάντα πρώτο και καλύτερο στην προσπάθεια να αποθεωθεί ο νέος Ηγεμών, το νέο “άλογο του Καλλιγούλα»  καθ’οίον τρόπο συνέβη με τον κ. Σημίτη και τονΓιωργάκη στο δικό τους καιρό.
Κι έτσι , θαύμα – θαύμα ! από χθες
Και χαράς ευαγγέλια στο εξής!
Διακόσιες χιλιάδες νοματαίοι – τους μέτρησε έναν –έναν ο κ.Τσουκάτος ψήφισαν μονοκούκι τον Μπενύτο-Μπενίτο σε ένα ποσοστό που η Αυτού Εξοχότης επέτρεψε να μην είναι σταλινικό , αλλά να περιορισθεί σε ένα σεμνό και ταπεινό 96%.
Viva Μπενύτο!
Ave Μπενίτο!
Οι ψηφοφόροι  σου σε χαιρετούν!
Κυρίες και κύριοι , με αυτές τις 200.000 ψήφους των συμπατριωτών μας (τις οποίες, επαναλαμβάνω, μέτρησε μίαν προς μίαν προσωπικώς ο κ.Τσουκάτοςανεδύθει από χθές
Ο Τιτανικός
Απ’τα βάθη της Βόρειας Θάλασσας
Στον αφρό
Και πλέει εκ νέου προς τα νέα μέτρα τον Ιούνιο, προς την Κίνα και το Μπαγκλαντές, προς το χρέος του 2050!
Επιβιβαστείτε!
Του Στάθη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου