Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ...........


το πολύ πορνό… καταστρέφει τη στύση;

Σήμερα θα ανοίξουμε μία σημαντική και άκρως ενδιαφέρουσα όπως προκύπτει συζήτηση αναφορικά με τις ταινίες πορνό και την ανδρική στύση.

Ναι, σχετίζονται άμεσα και οι επιπτώσεις μπορεί να είναι σοβαρές.



Τελικά πόσο ασφαλές είναι για την υγεία;

Κάνει κακό η συχνή παρακολούθηση τέτοιου υλικού; Μπορεί να διακυβεύονται κίνδυνοι που δεν γνωρίζουμε;
Απαντήσεις σε όλα μας δίνουν έρευνες οι
οποίες έχουν διενεργηθεί πάνω στο θέμα «πορνό και στυτική δυσλειτουργία» που μας ανοίγει τα μάτια και μας λύνει τις απορίες. 

Ειδικά σε εσάς, τους άνδρες της παρέας.
Πάμε να πιάσουμε το θέμα με τα δεδομένα του σήμερα. Εκατοντάδες άνδρες (με επιφύλαξη ο αριθμός) έρχονται σε επαφή μέσω διαδικτύου με το άλλο φύλο, γνωρίζονται, περνάνε στο στάδιο του cyber sex, live φυσικά ή επισκέπτονται ιστοσελίδες πορνογραφικού υλικού, σκληρού sex, γυμνών γυναικών που ζωντανεύουν κάθε φαντασίωσή τους και “ξεσπάνε” έτσι τα πιο άγρια ένστικτά τους.
Αυτό το «overdose» λοιπόν, η υπερβολική δόση που εισχωρεί καθημερινά στο μυαλό, μπορεί να αποβεί επικίνδυνη. Όχι μόνο στα μάτια που κουράζονται μπροστά από μια οθόνη, αλλά και στη στύση.

Σύμφωνα λοιπόν με μελέτες Ιταλών επιστημόνων, προκύπτει ότι το πολύ πορνό στο διαδίκτυο και η συνεχής ενασχόληση με ταινίες ερωτικού περιεχομένου, προκαλούν απώλεια της λίμπιντο και ανικανότητα με την πάροδο του χρόνου. Η ανδρική στύση δηλαδή αρχίζει να παρουσιάζει σθεναρότητα ή προκαλείται ακόμη και ανορεξία για το σεξ με κάποιο υπαρκτό πρόσωπο… και τότε ξεκινάνε τα προβλήματα κι οι ανησυχίες τύπου: 
«Γιατί; Μήπως έχω κάποιο πρόβλημα; Φταίει άραγε η σύντροφος; Να το ρίξω στα viagra;» και άλλα τέτοια. 
Αυτοί οι προβληματισμοί βέβαια ανήκουν σε διαφορετική ενότητα που θα αναλύσουμε άλλη φορά.
Το διαφαινόμενο πρόβλημα ωστόσο δεν είναι μόνιμο. Μην πανικοβάλλεστε. 
Οι επιστήμονες ξεκαθαρίζουν πως ακόμη κι η καθημερινή επαφή με το πορνό στο πλαίσιο των 15-20 λεπτών, προκειμένου να απαλλαγεί ο άνδρας από τα άγχη της ημέρας, δεν προκαλεί παρενέργειες ούτε έχει καταστροφικά αποτελέσματα. 
Το παραπάνω όμως παίζεται και χρειάζεται προσοχή. Το θέμα στύσης είναι από τα βασικά άγχη που κουβαλάνε οι άνδρες στο κρεβάτι και που πολλές φορές «σκοτώνει» τη σεξουαλική τους ζωή, αν δεν βρίσκουν και την απαιτούμενη στήριξη από τη σύντροφό τους.
Το πώς αντιδράνε οι γυναίκες σε μια άτυχη στιγμή, θα το πούμε στο μέλλον...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου