Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ........


" Η πόρτα του ΠΑΣΟΚ είναι ανοιχτή για όλους"

«Η πόρτα του ΠΑΣΟΚ είναι ανοιχτή για όλους», δήλωσε από την Ιπποκράτους ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά την πρώτη «προεκλογική» του συνέντευξη Τύπου πριν τις εκλογές της Κυριακής για Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και τις εθνικές εκλογές....




στα τέλη Απριλίου ή αρχές Μαΐου. «Πρέπει να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας», δήλωσε ο μελλοντικός αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ερωτηθείς για το στήσιμο κάλπης σε όλη την Ελλάδα προσθέτοντας ότι «η πόρτα του ΠΑΣΟΚ είναι πάντα ανοιχτή γι' αυτούς που νιώθουν ότι εδώ ανήκουν και είναι πολλοί αυτοί».

Όπως είπε, «η κρίση που περνά το ΠΑΣΟΚ οδήγησε σε συσπείρωση στην υποψηφιότητά μου. Αυτό δείχνει σοβαρότητα» και πρόσθεσε ότι ελπίζει ότι η απάντηση που θα δοθεί την Κυριακή «θα είναι καθαρή απάντηση που δεν θα αφήσει κανένα περιθώριο για παρερμηνείες».

Ξεκινώντας τη συνέντευξή του, υπογράμμισε ότι «το ΠΑΣΟΚ θα είναι πάντα λαϊκό, πατριωτικό, ριζοσπαστικό, αξιόπιστο, αξιοκρατικό, άξιο της ιστορίας του, άξιο του θεσμικού του ρόλου» και πρόσθεσε ότι «η επόμενη Κυριακή είναι μια ευκαιρία να αρχίσουμε την πορεία μας προς το λαό, την κοινωνία, το εκλογικό σώμα».

Όπως χαρακτηριστικά είπε, «στόχος είναι η νίκη στις εκλογές».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου