Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ, ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ


Ο Σαχινίδης χαρίζει λεφτά στους υπαλλήλους του ΥΠΟΙΚ

5,5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
Παρά το γεγονός ότι το υπουργείο Οικονομικών εδώ και δυόμισι χρόνια ζητά συνεχώς περικοπές κονδυλίων από όλα τα υπουργεία, έχει παγώσει κάθε χρηματοδότηση και υπογράφει διαρκώς μειώσεις σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα, φαίνεται ότι φροντίζει ιδιαίτερα τους υπαλλήλους....





του δικού του υπουργείου. Ο λόγος για τον προσωρινό υπουργό Οικονομικών, Φίλιππο Σαχινίδη, που φέρεται να έχει εγκρίνει όλου ευκαταφρόνητες επιχορηγήσεις προς την Ομοσπονδία Συλλόγων του συγκεκριμένου υπουργείου, καθ΄ όλη τη διάρκεια της θητείας του. Οι αποφάσεις, που έχει λάβει, αφορούν συνολικά σε - ούτε λίγο, ούτε πολύ - 5,5 εκατ. ευρώ!

Τελευταίο ποσό είναι αυτό, που ενέκρινε στις 7 Μαρτίου, δηλαδή πριν από τρεις εβδομάδες, και το οποίο αφορούσε στην έκδοση χρηματικού εντάλματος 500.000 ευρώ για την παιδική κατασκήνωση των υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών.

Μάλιστα, ενώ ο ίδιος έχει αναφερθεί ουκ ολίγες φορές στην ανάγκη για αλλαγή νοοτροπίας στο Δημόσιο και για να σταματήσουν να υπάρχουν δαπάνες και έξοδα, που ανήκουν σε λογικές άλλων δεκαετιών, συνεχίζει να εγκρίνει τη χρηματοδότηση κοινωνικών, πολιτιστικών και επιμορφωτικών δραστηριοτήτων της συγκεκριμένης ομοσπονδίας, που ισχύει από το 1986!

Όπως αναφέρει τo protothema.gr, ο ίδιος ο κ. Σαχινίδης, το περασμένο καλοκαίρι, έδωσε στοιχεία στη Βουλή, τα οποία - αν τα αθροίσουμε στα υπόλοιπα, που έδωσε μετέπειτα - φτάνουν στο ποσό των 5,5 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου